Kold laserterapi for vægttab

12/09/2010 by admin

I 2001, den amerikanske Food and Drug Administration godkendt kold laserterapi som en sikker og effektiv metode til midlertidig smertelindring, og siden da, denne form for behandling er blevet brugt til at behandle en række betingelser, herunder fedme. Også kaldet low level laserterapi (LLLT), blød terapi og laser akupunktur, bruges kold laserterapi nu til at hjælpe patienter med formålet at tabe.

Funktion af kold laserterapi

Kold laserterapi anses en "alternativ" vægttab metode, fordi det er baseret på de samme principper som akupunktur. Visse trykpunkter er ramt af laser lys, der udsendes af en håndholdt enhed, til at udløse ændringer i patientens indre energi. Samme princip bruges i akupunktur, zoneterapi og shiatsu.

Snarere end at bruge varme til at trænge ind i huden væv, som i andre laser behandlinger, som har flere bivirkninger og potentielle risici på grund af termisk skik, bruger kold laserterapi infrarød eller nær-infrarødt lys energi at trænge ind i huden væv og stimulere hudens celler. Til andre formål, som en kold laser primære anvendelse til at lindre smerter, er stimuleres cellerne aktiveret til at fungere og heler ordentligt. Som et vægt tab behandling formodes de aktiverede celler til at udløse en forskydning i kroppens energi. Dette er den samme funktion som lasere, der anvendes i rygestop behandlinger: kroppens stofskifte og enzymer er aktiveret for at ændre de fysiologiske ønsker af patienten. For rygestop, det er en ændring i mangelfuld nikotin og vægt tab behandling, er ændringen i ønsket om mad. Healing Laser klinikker i Orlando, Florida, hævder, at Laserbehandling vil hjælpe patienten til at føle fyldigere hurtigere.

Være realistisk med forventninger

Kold laserterapi er ikke beregnet til at blive brugt i isolation; Det er beregnet til at supplere vægttab indsats. Kost og motion er afgørende for at opnå en sund vægt. LaserCare.us fremmer brugen af laserterapi for vægttab, men påpeger specielt, at det anvendes til at lette kost og motion indsats, for at give patienten en "overordnede følelse af velvære", så han eller hun ikke bliver frustreret, irriteret eller deprimeret når de forsøger at bo på en diæt. Hensigten med behandlingen er at forbedre patientens viljestyrke og bidrage til at lette vægttab proces-- men kold laserterapi er ikke en eneste metode til vægttab, selv efter sin entusiaster. Der er ingen hævder, at en isoleret kold laser terapi session vil resultere i vægttab. Healing Laser klinikker, Inc., rapporter, at laser terapi er en fantastisk tilføjelse til vægttab programmer, "tilføjelse" er nøgleordet.

Vær forberedt på flere besøg

Uanset årsagen til kold laserterapi, er flere behandling sessioner altid kræves for at behandlingen skal være effektiv. For vægt tab behandling, LaserCare.us anbefaler mindst fem sessioner, en hver syv til 10 dage, hævder, at den formodede appetit reduktion fra hver session skal bære patienten til næste session. Ideen er at opbygge metabolisme, øge det i intervaller med hver behandling session. LaserCare.su citater udgifterne til fem behandling session som $749, men dette varierer blandt udbydere. Typisk, forsikringen vil ikke dække denne omkostning.

Før søger behandling, erhverve medicinsk sikkerhed med udelukkelse af kontraindikationer

Mens kold laserterapi har ingen risici og ingen bivirkninger, har dets evne til at trænge ind i væv og forårsage celle reaktioner forårsaget bekymringer for nogle medicinske tilstande, der endnu ikke har bevist for at blive sikker under kold laserbehandling. Eventuelle læsioner på huden skal identificeres ved en hudlæge som ikke-kræft før søger behandling, da præ kræft og kræft læsioner betragtes kontraindikationer for Laserbehandling indtil bevist. Derudover lasere virkningerne på ufødte babyer er også ukendt, så graviditet er en anden kontraindikation.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com