Hyperglykæmi symptomer

01/05/2014 by admin

Hyperglykæmi er en tilstand, hvor der er mere sukker i blodet end kroppen kan bruge. Dette sker som regel med diabetes, men der er andre forhold, der kan også forårsage blodsukker til at stige.

Symptomer

Der er flere symptomer på højt blodsukker og de fleste er forbundet med den måde, hvorpå kroppen behandler den overskydende sukker. De mest almindelige symptomer er: hyppig vandladning, hyppig tørst, hyppig sult, vægttab og sløret syn.

Hyppig vandladning

Når overskydende sukker vises i urinen, skal nyrerne bruge mere vand til at fortynde urinen. Dette medfører at tisse oftere.

Hyppig tørst

Når nyrerne bruger mere vand, for at fortynde sukker-laden urin, medfører dette dehydrering. Mere væske der forbruges for at bekæmpe den væsketab.

Hyppige sult

Sukker bruges af celler til energi. Når der er komme overskydende sukker i blodet, som betyder, at det ikke ind i cellerne. Dette medfører en person til at spise mere i et forsøg på at få mere energi i cellerne.

Vægttab

Fordi cellerne er i stand til at bruge energi fra fødevareforbrug, folk med højt blodsukker har tendens til at tabe sig selv mens man spiser store mængder.

Sløret syn

Øjnene har en rig blodforsyning. Overskydende sukker i blodet kan pels synsnerverne eller hindre fartøjer i nethinden, forårsager problemer med synet.

Konklusion

Hvis du oplever nogen af disse symptomer, skal du kontakte din læge for testning og diagnose.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com