Hvordan man undgår underkjoler, ture & falder i vintervejret

01/10/2014 by admin

Hvordan man undgår underkjoler, ture & falder i vintervejret

Vinteren er virkelig alle årstider tveægget sværd. På plussiden er der snemænd, jul og nytår. Bagsiden af denne ferie juble dog kæmper med isdækkede veje og fortove. Medmindre du er heldig nok til at leve på vestkysten, eller i den dybe syd - chancer er, du har stået over for dette problem. Isen er omfattet overflader af vinteren bliver farligt for nogen tvunget til at navigere dem. At forhindre glider, snubler og falder handler om at være forberedt og at være proaktiv.

Instruktioner

• Skovl alle sne ud af overfladen. Kold luft og sne er undertiden din første indikator, at hårde tider forude. Det er vigtigt at få sne skovlet ud af dine skridt, fortovet eller indkørsel, så snart som muligt. Jo længere sidder den der, jo mere tid at pakke og hærde. Så før du ved af det, har du fået en tyk plade af is, der plejede at være bare sne.

• Hæld nogle salt eller is smelter på isen. Produkter som Magic Salt brænde og nedbryde is kemisk. Magic Salt er effektivt i temperaturer så lave som 30 grader. Nogle salt eller isen smelte produkter er dårligt for dit græs, så det er vigtigt at bruge disse produkter konservativt.

• Smide nogle sand på is at skabe trækkraft. Sand kan være et magtfuldt våben, når det kommer til bekæmpelse af glider. Hvis du ikke har adgang til sand, kan du prøve at bruge kattegrus. Du har brug for slibende overfladen til at modvirke den glatte overflade.

• Købe nogle sko med klamper. Undertiden vil du ikke kunne undgå is. Købe nogle sko med is eller sne klamper vil hjælpe dig med at faktisk grave deres skarpe punkter i de iskolde overflader med hvert skridt du tager. Du kan enten købe sko, der har klamper bygget, eller du kan købe klamper sig og passe dem til dine sko.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com