Naturlige middel til rygestop

12/21/2010 by admin

Mange rygere begynde før en alder af 21 og befinder sig afhængige af i voksenalderen. Mange forsøger at lukke men ikke kan håndtere den brede vifte af abstinenssymptomer, der er både fysiske og følelsesmæssige. Fysiske abstinenser kan variere fra hovedpine til svedtendens mens følelsesmæssige abstinenser er følelser af angst og endda vrede. Rygning ikke kun kommer med en nikotin tilføjelse, det er også ledsaget af fjernsynsforetagender, tidsplan vaner såsom rygning efter måltider, og meget mere. Hjem retsmidler kan tilbyde naturlige støtte, men disse alternativer virker bedst, når ledsaget af en sund kost og regelmæssig motion.

Akupunktur

Akupunktur er en gammel kinesisk praksis, der anvendes til behandling af sygdom og sygdom samt en tilføjelse til nikotin. Akupunktur tager flere besøg og består af målrettet trykpunkter på kroppen med hår-tynde nåle.

Selv om det ikke er umiddelbar eller en magisk helbredelse, det kan lette abstinenssymptomer og trang til at hjælpe en person med rygestop.

Urter

Lobelia er en urt, der findes i mange "Rygestop" indstillinger som røg Rx, røg væk og CigArrest. Lobelin, den aktive ingrediens i lobelia, efterligner følelsen af kroppen får fra nikotin og naturligvis løsner spændinger og angst.

Pebermynte te er en anden urtemedicin, som hjælper ved at afgifte kroppen. Pebermynte te renser systemet og stimulerer sanserne.

St. John's wort er en urtemedicin, der normalt anvendes mod depression, men det har vist sig at hjælpe folk med at stoppe med at ryge når de kombineres med rådgivning. Et fase II studie af St. John's wort til rygestop udført af komplementære behandlingsformer i medicin tyder på, at perikum kan støtte i rygning opsigelse proces. St. John's wort lindrer stress og angst, der kommer med sparker vanen, men det bør tages med omhu. Det har vist sig at gøre receptpligtig medicin mindre effektive.

Hypnose

Hypnose er en effektiv måde at spark rygning vanen, hvis du er åben for denne metode. Denne praksis skal være udført af en autoriseret hypnoterapeut og kan blive ganske dyrt, spænder mellem $90-$150 per session. Dette koncentrerede afspændingsteknik flytter en person fra bevidst til ubevidste sind.

Mens det underbevidste sind er åbent, er det klar til at modtage information uden at have en vagt. På grund af dette, kan en hypnoterapeut relæ, du er en ikke-ryger, og din underbevidsthed ikke se forskel mellem imaginære og accepterer det som virkelighed.

Denne praksis over tid kan opfordre dig til at tro, at du er en ikke-ryger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com