Hvorfor bruge Trætjære sæbe for ringorm og hvide pletter på huden?

02/23/2014 by admin

Hvorfor bruge Trætjære sæbe for ringorm og hvide pletter på huden?

Ringorm er forårsaget af en svamp (ikke en orm), en ubehagelig tilstand, som kan påvirke forskellige dele af kroppen. Der er fire grundlæggende typer af svampe ringorm: ringorm svamp (kaldet dermatofytter) påvirker hud på kroppen (tinea corporis), lysken (tinea cruris, også kaldet jock kløe), hovedbund (tinea capitis) eller fødder (tinea pedis, også kaldet fodsvamp). I årtier, har vaske det inficerede område med Trætjære sæbe tilbudt fritagelse fra den intense kløe, der ledsager svampeinfektion.

Symptomer

Rød, kløende og hævet skællende pletter, der kan sive eller blister angive ringorm på huden. Patches normalt har skarpt definerede kanter og er rødere omkring ydersiden, med normal hud tone placeret i midten. Disse patches ligne ofte en ring, deraf navnet. Huden kan synes lysere i midten eller har hvide pletter eller pletter. Ringworm på hovedbunden eller skæg vil dukke op i skaldede pletter. Når finger eller tå negle er inficeret, blive de gulnet og misfarvet, tyk og smuldrende. Ikke scratch patches. Herved opfordrer infektion. Vask områder ofte med Trætjære sæbe, tør godt derefter anvende Trætjære salve. Holde området, tør og dækket med en ren klud eller bandage. Bruge Trætjære shampoo på hovedbunden og skæg. Trætjære er en klæbrig, sort stof, der produceres ved afbrænding af fyrretræ ved høje temperaturer og under stort pres. Tjære bruges til en bred vifte af medicinske anvendelser, hovedsagelig i dyr. Tjære bruges til pels hove af heste og kvæg, samt at behandle sukkerærter og lukke sår. Naturopatisk medicin anbefaler ofte Trætjære til behandling af hud betingelser, herunder ringorm, psoriasis, eksem og rosacea. Det er føjet til sæbe, shampoo og salver.

Ringorm er meget smitsom

Ringorm er en fælles sygdom, specielt i børn, der har kroppen kontakt med hinanden. Det spreder hurtigt når området er kløede, og svampen er derefter overført af fingrene til andre børn. Ringorm er meget smitsom, overføres ved hudkontakt, forurenet tøj, sokker, sko, kamme, fælles brusere og swimmingpools. Kæledyr er ofte inficeret med ringorm og kan overføre svampen til mennesker. Katte er almindelige bærere af ringorm svamp, så det anbefales for at bruge en Trætjære shampoo til at vaske dem.

Forebyggelse

Del ikke grooming værktøj mellem familiemedlemmer. Kamme, barbermaskiner, pensler, håndklæder og sengetøj kan overføre svampen. Vask alle emner ofte i varmt, sæbevand vand. Bære mund belægninger (sandaler eller sokker) i fællesområder, såsom swimmingpools, Omklædningsrum, fitnesscentre og sundhed klubber. Undgå at berøre dyr med skaldede pletter. Del denne rådgivning med dine børn.

Anti-svampe medicin

Trætjære produkter fremstillet med creosot-fri, ovn-brændt Trætjære importeret fra Sverige (også kendt som Stockholm Tar) er ren og beroligende til irriteret hud. Trætjære har været brugt siden oldtiden, kendt for sine blide antiseptiske egenskaber og helbredende virkning. Alle mærker af over-the-counter fodsvamp medicin kan bruges på andre dele af kroppen. Men undgå øjenkontakt eller indånde medicineret fod pulvere. De fleste tilfælde af ringorm reagerer på behandling inden for syv til 10 dage.

Hvide pletter

De hvide pletter, der vises i midten af ringorm svamp forsvinder typisk inden for et par uger efter behandling. Fortsat anvendelse af en Trætjære salve vil holde området hydreret og hjælpe tilbagevenden hud til normal.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com