Definition af omfattende sygeforsikring

12/29/2010 by admin

Health insurance er designet til at hjælpe enkeltpersoner betale medicinske udgifter, som de ellers ikke muligvis råd til. Dette gør det lettere for folk at få den nødvendige pleje, særlig behandling, der involverer dyre procedurer eller narkotika. Health insurance virker på en måde, der svarer til andre former for forsikring. Forsikringstageren betaler en præmie i bytte for dækning for forskellige sundhedsmæssige udgifter. Omfattende sygeforsikring definerer, hvad sundhed udgifterne er dækket.

Definition

Omfattende sygeforsikring er den mest almindelige type af sygesikring tilgængelig i USA. Det kaldes omfattende, fordi det dækker en bred vifte af udgifter til lægebehandling uden mange undtagelser, herunder lægebesøg, hospitalsophold, kirurgi og rehabilitering. Forsikringstagere betale en selvrisiko for udgifterne, og derefter sygeforsikring plan dækker resten af udgifterne ved en vis procentdel.

Variabler

Omfattende sygeforsikring planer varierer baseret på hvor meget de tilbyder at dække, risikoen for patienten og størrelsen af fradragsberettiget. Selvrisikoen spænder fra flere hundrede dollars til flere tusinde før virksomheden vil begynde at betale regning. Nogle forsikringsselskaber dækker kun 50 til 80 procent af omkostningerne, men politikker betale 100 procent efter fradragsberettiget, inden for en bestemt grænse.

Planlagte og begrænset fordel

Kaskoforsikring er så udbredt, at forsikringstagerne sjældent overveje andre former for dækning, men der er alternative sygesikring planer. Planlagte sygesikring betaler et bestemt beløb af enhver lægeudgifter per år og giver mulighed for en række lægebesøg, med ingen påkrævet fradragsberettigede, men når antallet er maxed ud forsikringstageren skal betale alle resterende omkostninger. Begrænset fordel planer er ligesom omfattende men kun påvirker visse sygdomme som kræft, eller kun tillade midler skal anvendes en bestemt måde.

Kilder

Mange mennesker modtage omfattende sygesikring planer gennem deres arbejdsgiver, som omfatter planen som en del af personalegoder. Virksomheder gør forsikring tilbud med forsikringsselskaberne at give disse planer til alle medarbejdere. Mens private sygeforsikringer er også en mulighed, disse planer har tendens til at have mere begrænsede fordele end sande omfattende sygeforsikring.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com