Hvordan man kan helbrede med kolloid sølv

11/04/2012 by admin

Hvordan man kan helbrede med kolloid sølv

Siden oldtiden, har healere rost silver's antibakterielle og antimikrobielle egenskaber. I dag, er sølv ofte vævet ind i bandager (at fremskynde heling af sår) og i tøj (for at forhindre vækst af bakterier, ildelugtende). Kolloid sølv (partikler leveres i en væske), kan indtages så godt som anvendt topisk, og det er den mest ofte ordineret af alternativ medicin praktikere.Kontrovers omgiver brugen af collodial sølv som et supplement. Fortalerne mener, dens potentielle anvendelser (herunder behandling større sygdomme som diabetes, og aftagende udbrud af AIDS) er i høj grad underudnyttet. FDA, på den anden side har forbudt collodial sølv i over-the-counter narkotika og stærkt begrænset hævder endda online virksomheder kan gøre med hensyn til dens effektivitet som en behandling eller kosttilskud.

Instruktioner

• Bruge det til behandling af sinus infektioner. Selvom FDA ikke har godkendt brugen af kolloid sølv som en behandling for bihulebetændelse, og ingen hæderlige undersøgelser understøtter effekten af denne behandling, kan anekdotiske beviser på websteder som silversinus.com antyder behandling arbejde. Ved hjælp af en dug sprøjte med kolloid sølv tre til fem gange kunne dagligt medvirke til at reducere symptomerne på en sinus infektion.

• Bruge det som en aktuel antiseptisk. Anvende kolloid nano-sølv direkte på huden for at dræbe svampeinfektioner og fremmer heling af forbrændinger, sår, udslæt og sår i munden. Visse mærker af kolloidt sølv er endnu anbefales til brug som øjendråber.

• Bruge det som en husstand desinfektionsmiddel. Kolloid sølv er tilgængelige i spray beholdere til ansøgning til tøj, luftfiltre, ventilationskanaler og andre steder, hvor bakterier kan vokse.

Tips & advarsler

  • Brug altid nano-sølv kolloider når muligt---det ikke er kun mere effektiv end andre kolloidt sølvprodukt men også sikrere. Nanopartikler er for små til at blive indgivet i væv og bygge op til forårsage toksicitet eller misfarvning, der kan opstå med andre produkter. Det mest udfordrende ved hjælp af kolloid sølv er at få det i direkte kontakt med bakterier eller svampe, hvilket er grunden til aktuelle programmer har tendens til at være mest effektive.
  • Konsultere din læge før du bruger kolloid sølv og følge hendes anvisninger på dosis og bruge. Indtagelse af for meget sølv kan forårsage misfarvning af huden (argyria) og nyreskader.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com