Hvordan til at dechifrere sygesikring prisstillelser

11/12/2012 by admin

En verden af sygesikring er fyldt med statistik, numre og terminologi du sandsynligvis ikke er bekendt med. Hvis du er shopping for en sygeforsikring udbyderen, har du uden tvivl hørt udtrykket "citat" bruges ofte. De forskellige dele af et citat kan være tydet med disse retningslinjer.

Instruktioner

• Læse materialerne hvert forsikringsselskab har givet når decifrere sygesikring prisstillelser. For eksempel, kan et selskab være væsentligt højere end næste. Afgøre, hvorfor dette er.

• Kig på selvrisiko for hver enkelt virksomheds tilbud. Beløb, selvrisikoen er beløbet du skal betale mod sundhedspleje årligt eller månedligt før forsikringen vil dække dine lægehjælp betalinger. Dette tal kan variere meget mellem virksomheder, selv når man sammenligner æbler til æbler.

• Afgøre, om den forsikring tilbud er for en PPO og en HMO. Hvis de har en bredere vifte af læger og lavere co-betaler, kan du finde det er en bedre deal for dig. HMOs er sundhed vedligeholdelse organisationer. De er grupper af praktiserende læger som har aftalt at praktisere medicin for dig til en fast pris. Der er mange restriktioner med typerne af dækning til rådighed til dem, der tilhører HMOs. Offentlige posttjenester er foretrukne udbyder planer. De er grupper af praktiserende læger, der accepterer at arbejde med et forsikringsselskab plan. Disse omfatter normalt større grupper af specialister. Der er ofte færre begrænsninger for hvilke specialister kan du gå til under en PPO plan. Men offentlige posttjenester er typisk dyrere.

• Undersøg begrænsninger. Hver sygesikring citat vil beskytte dig mod høj lægeregninger. Iagttage, hvad de monetære grænser er for anførselstegn.

• Kende det beløb, du betaler under hver plan for recepter. Nogle sygesikring prisstillelser dække hele udgifterne til receptpligtig medicin; andre citater skal du betale et symbolsk gebyr eller størstedelen af omkostningerne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com