Bivirkninger af Lipo-flavonoid

10/07/2012 by admin

Bivirkninger af Lipo-flavonoid

Lipo-flavonoid er en multivitamin, som opnår sine ingrediens fra den skorpe del af visse citrusfrugter, der indeholder bioflavonoider. Bioflavonoider hjælpe til at absorbere vitamin C i vores kroppe. Den aktive ingrediens i Lipo-flavonoid er eriodictyol glycosid. Denne ingrediens menes at indvirke på mikro-cirkulation i det indre øre, der er forbundet med svimmelhed og Menières sygdom eller tinnitus (ringen for ørerne) Ifølge Arches Tinnitus.

Ingredienser

Lipo-flavonoid indeholder vitaminer B6, C, B2, B3, B5, B1 og B12, sammen med lecithin, og bioflavonoider. Cholin kaliumbitartrat og inositol i Lipo-flavonoid også, ifølge Medications.com.

Hvordan fungerer Lipo-flavonoid

Lipo flavonoider er anbefalet af nogle læger for Menières sygdom, ifølge medlibrary.org. Hvis du oplever ringen for ørerne på grund af vitamin B12-mangel, "nogle forbedring i tinnitus og tilknyttede klager blev observeret hos patienter efter vitamin B-12 substitutionsbehandling," siger Arches Tinnitus.Lipo flavonoider, der menes at øge mikro-omsætning i det indre øre gennem handling af eriodictyol glycosid på histamin, siger Arches Tinnitus. Ingrediensen menes at fungere som et antihistamin og øger blodtilførslen til indre ører.

Bivirkninger

Efter RevolutionHealth.com, er almindelige bivirkninger af Lipo-flavonoid brug mavebesvær, hovedpine eller en usædvanlig eller ubehagelig smag i munden. Alvorlige bivirkninger er sjældne og som regel ske hvis du har en allergisk reaktion over for stoffet. Som Revolution sundhed forventes"multivitaminer ikke at medføre alvorlige bivirkninger."

Lægemiddelinteraktioner

Negative interaktioner kan resultere i at forene Lipo-flavonoid med andre medikamenter, og det er vigtigt at lade din læge vide hvilken medicin du kan tage.

Nogle af de lægemidler, du skal være opmærksom på er diuretika (vand piller), hjerte eller blodtryk medicin og tretinoin (Vesanoid), ifølge Health.com med Revolution. Andre lægemidler til at være bekymret over er ibuprofen (Motrin, Advil), naproxen, Aleve, Accutane og trimethoprim. Konsultere din læge eller apoteker for nærmere oplysninger.

Advarsler

Der findes altid en chance for en alvorlig allergisk reaktion med nogen medicin. Hvis du oplever nældefeber, besvær med at trække vejret eller hævelse af læber, ansigt eller tunge, søge akut hjælp.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com