Afhængighed Detox narkotika

10/10/2011 by admin

Behandling af afhængighed kan være en vanskelig og forsøger gang på krop og sind. Om det stof du misbruger alkohol, opiater, kokain eller ethvert andet farligt stof, kan detoxing fra det være det sværeste. Heldigvis er der medicin til rådighed, der kan hjælpe med at sænke vanskeligheden ved afvænning og hjælpe med at forhindre tilbagefald i fremtiden.

Tilbagetrækning i Detox

Hovedårsagen detoxing er svært på en narkoman er abstinenser, når de forsøger at holde op. Symptomerne kan omfatte, svedtendens, kvalme, opkastning, søvnløshed, depression, hovedpine, rysten eller dirrende og en generel følelse af flulike. Ofte abstinenssymptomer kan være tilstrækkelig grund til en narkoman at starte misbruger igen. Detox medicin at afhjælpe nogle af disse symptomer for at gøre den proces, som typisk tager en uge til 10 dage, nemmere at håndtere for krop og sind.

Metadon

Et populært stof for detoxing, metadon er et syntetiske narkotiske ofte anvendes til behandling af afhængighed af opiater såsom Oxycontin og heroin. En stærk medicin, metadon er taget en gang om dagen i de fleste tilfælde og kan undertrykke abstinenssymptomer for 24-36 timer. Det gør dette ved at knytte til opiat-receptoren i din hjerne, hvor opiater tillægger frigive dopamin, og blokerer opiater samtidig mindskes trangen til dem. Mens det ikke producerer den intense høje af opiater, holder det noget din krop i en normal og noncraving tilstand som dit system detoxes fra opiater.

Suboxone

Et andet lægemiddel anvendes til behandling af opiat afhængighed er Suboxone, som indeholder buprenorphin. Buprenorphin virker også til at stimulere opiat-receptorer i hjernen. Suboxone, indeholder dog også naloxon, som kan knytte sig til opiat-receptorer, men i stedet for at producere en høj det producerer abstinenssymptomer. Tilstedeværelsen af naloxon skyldes at tilskynde patienter til at tage Suboxone, som det er tilsigtet: lægges under tungen og opløst, i hvilket tilfælde niveauet af naloxon ikke ville påvirke dem. Men hvis en patient har forsøgt at injicere Suboxone, da mange opiater er taget, de ville straks begynde at føle seponeringsreaktioner i stedet for en høj opiater.

Naltrexon

Naltrexon, også kendt under navnene Revia og Trexan, ikke kun behandler opiat afhængighed, men er en af de få FDA-godkendte lægemidler, der kan også bruges til at behandle alkoholmisbrug. Ligesom andre detox narkotika virker Naltrexon på opiater eller "fornøjelse" receptorer i hjernen. Når de anvendes i alkoholafhængighed, tages det sammen med rådgivning, terapi og andre former for behandling som en måde at ikke kun begrænse oprindelige trang, men også forhindre fremtidige cravings og tilbagefald.

Clonidin

Clonidin er et lægemiddel ofte anvendes til behandling af alkohol abstinenser som delirium tremens. Delirium tremens opstår Hvornår alvorlige fysiske eller neurologiske forandringer opstår i kroppen på grund af alkohol i systemet. Symptomerne kan omfatte alvorlige psykiske ændringer, hallucinationer, højt blodtryk og beslaglæggelser. Clonidin hjælper med at sænke blodtrykket og skabe et fysisk roligt stat, hvilket er grunden til det er effektivt i kampen mod hyper-anspændt virkningerne af delirium tremens. Det er også godt til behandling af psykiske angst i forbindelse med tilbagetrækningen fra alkohol samt andre stoffer såsom opiater.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com