Hvordan man kan leve med leversygdom

09/19/2011 by admin

Leveren er den største indre organ i kroppen. Det producerer protein, butikker vitaminer og mineraler, gør galde nødvendig for fordøjelse og gør meget mere. Leversygdom opstår Hvornår leveren er ikke længere i stand til at fungere ordentligt. Der findes flere typer af leversygdom som hepatitis, levercirrose og kræft. Faktisk, er der cirka 100 forskellige typer af leversygdom. Når en person lider uoprettelig leverskader er den eneste mulighed levertransplantation. Levende med leversygdom kan være en kamp op ad bakke. Nedenfor er et par strategier til at hjælpe dig med at klare.

Instruktioner

Hvordan man kan leve med leversygdom

• Bliv informeret. Hvis du har været diagnosticeret med leversygdom lære alt hvad du kan om din tilstand. Konsultere din læge og drøfte alle tilgængelige behandlingsmuligheder. Forstå din tilstand er det første skridt i at leve med den.

• Se din kost. Mennesker, der lider af sygdomme i leveren har brug for en speciel diæt for at optimere leverfunktionen og holde leveren fra arbejde for hårdt. Dette er vigtigt, da leveren hjælper med at nedbryde alle fødevarer, der indtages. Din læge kan foreslå en speciel diæt og give kostråd. Spise små portioner og ikke spise noget i mindst to timer før sengetid. Undgå stegt og krydret fødevarer. Undgå alkohol helt.

• Tænke uden for boksen og overveje alternative muligheder samt konventionel behandling. Urter som mælk tidsel, chickory og mælkebøtte rod kan støtte regenerering af leverceller. Konsultere din læge og kontakt en kvalificeret herbalist eller homøopatiske praktiserende for at lære mere om disse urter og deres mulige fordele.

• Lad venner og familiemedlemmer hjælper du håndtere din sygdom. De ønsker at hjælpe dig på nogen måde de kan. De kan tilbyde følelsesmæssig støtte når du har brug for det mest. Det hjælper også til at deltage i en støttegruppe. Ingen forstår, hvad du går gennem bedre end en anden, der beskæftiger sig med den samme betingelse. Ved at deltage i en støttegruppe kan du tilbyde støtte samt modtage den. Det er lettere at klare når du ikke gør det alene. Der er styrke og støtte i tal.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com