Hvordan at slippe af med mave oppustethed på en sund måde

10/11/2011 by admin

Hvordan at slippe af med mave oppustethed på en sund måde

Du bemærker det, når du prøver at zip dine bukser. Du føler det, når du bøjer. Alle får det, og ønsker ingen det. Mave oppustet: den oppustede fornemmelse i maven, der viser på de værste tidspunkter. Her er syv måder du kan afhjælpe dette pres i maven og holde det fra sker i første omgang.

Instruktioner

• STOP. Soda er et førsteklasses årsag til mave oppustethed. Kulsyreholdige boblerne i din drink vil give dig den fulde følelse i maven og forårsage at pooch. Erstatte vand til sodavand og du vil se en næsten øjeblikkelig forskel.

• GRÆNSE. Fødevarer at du har problemer med at fordøje kan være en væsentlig årsag til oppustethed og gas. Kunstige sødestoffer, ligesom sorbitol, er svært at fordøje. Prøv at begrænse sukker erstatninger, der er i produkter som sodavand, slik, tyggegummi og andre sukker fri fødevarer. Også begrænse salt og saltholdige fødevarer, som tilføjes oppustethed. Notere sig at spise brød, pasta og anden stivelse i de sene aftentimer kan forårsage du at beholde vand natten over og som et resultat du vil vågne op oppustet.

• UNDGÅ. Undgå at blive forstoppet. Du ønsker at holde fødevarer regelmæssigt bevæger sig gennem din fordøjelseskanalen. Hvis du har problemer med ophold regelmæssig, tilføje nogle magnesium tabletter til din kost. 250mg 500 mg om dagen bør hjælpe.

• OMFATTER. Kalium er et nødvendigt mineral, der er nødvendige for at moderere balancen af væske i kroppen og holde dig fra at få oppustet. Det er fundet i huden af mange grøntsager, også bananer, tomater, nødder, æbler, appelsiner, squash, avocado, gulerødder, broccoli og mange andre fødevarer. Se en komplet liste over kalium rige fødevarer Klik på linket nedenfor. Forsøge at medtage flere af dem i din kost hver dag. Hvis du stadig har problemer med oppustethed, top din mad med frisk persille. Det fungerer som en naturlig diuretikum lede vand til at flyde ud af kroppen.

• BRUG REGELMÆSSIGT. Yoghurt og kulturperler mælk indeholde bakterier, der er godt for dit fordøjelsessystem. De vil hjælpe dig med at undgå forstoppelse og oppustethed hvis du bruger dem på en regelmæssig basis. Check ingrediens etiketter for stamme B.infantis, som kan reducere oppustethed. En lignende stamme kan findes i Dannon Activia yoghurt.

• TILFØJ BEVÆGELSE. Hvis du ikke motionerer, vil du har tendens til at få mere oppustethed end dem, der udøver mindst 15 minutter om dagen. Bevægelse, såsom vandreture, holder mad løbe gennem dit fordøjelsessystem og har den ekstra fordel af staving off forstoppelse og reducere bebyggede væske når du sveder. Prøv for en halv time om dagen for at undgå oppustethed.

• FOR TID PÅ MÅNEDEN. Du ved, det kommer fordi du føler dig oppustet og dit tøj passer stramt. For at afhjælpe det månedlige hævelse du måske ønsker at tilføje nogle calcium til din kost. Prøve for 1200 til 1500 mg om dagen. Når du tager calcium er det godt at sluge det med magnesium til at hjælpe med absorption og oppustethed. En dosis på 200-400 mg om dagen er tilstrækkeligt. Begge af disse næringsstoffer er kendt for at reducere PMS symptomer.

Tips & advarsler

  • Hvis du har svær mave oppustethed og smerter, bør du se din læge eller en gastroenterolog.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com