Naturlægemidler for ondt i halsen

10/05/2011 by admin

Ondt i halsen kan være yderst smertefulde og generende. Kommercielle halsbetændelse retsmidler ofte indeholder store mængder af sukker og unødvendig medicin og er ikke så effektiv som ønsket. Til sammenligning, naturlægemidler behandlinger er sundere og lindre symptomer forbundet med ondt i halsen omgående og dygtig. En bred vifte af urter, ingefær og salvie, har succes i lindre ømme hals smerter og irritation. Blande en af disse naturlægemidler potions for hurtig lindring.

Ingefær

Ingefær kan prale af anti-inflammatoriske egenskaber, der bliver betydeligt mindske smerter relateret til en irriteret hals. Skær 2 tsps. frisk ingefær og stejl i 1 kop kogende vand i 15 minutter. Drikke en kop ingefær vand efter behov. Det varme vand vil lindre smerter og ingefær vil lindre hævelse og irritation. Hvis vandet er for cool, vil det ikke være så effektive. Hvis det er for cool for enden af 15 minutter, varme den tilbage op til den temperatur, du ønsker. Du kan eventuelt tilføje en tepose for smag.

Hvidløg

Hvidløg har vist sig for at støtte lidelser, der kræver tørring af kropsvæsker. Fordi mange ømme struber stammer fra dræning af nasal passager, er hvidløg et fantastisk værktøj i kampen mod ondt i halsen forårsaget af sinus problemer eller allergi. Tygge rå fed hvidløg til hurtigt lysere halsbetændelse smerte. Hvis tanken om tygge rå hvidløg ikke er rart, gurgle med hvidløg vil levere de samme resultater. Stejle en teskefuld af snittede hvidløg i en kop kogende vand i tre minutter. Rive persille eller mynte blade og stejle til to ekstra minutter. Tilføj en knivspids salt og gurgle efter behov.

Salvie

Salvie er almindeligt anvendt i behandlingen af en række lidelser, herunder gingivitis, ondt i halsen og fordøjelsesbesvær. Dens terapeutiske egenskaber er mere gavnlige, når de æteriske olier er udgivet før forbrug. Gøre dette ved lagt i blød en teskefuld af salvie blade i 1 kop kogende vand i fem minutter. Strain legemer ud og gurgle efter behov. Alternativt kan du også tilføje en teskefuld af citronsaft efter smag.

Kamille

Kamille blomster har terapeutiske æteriske olier som, når frigivet, lindre irritation og reducere inflammation. Tilføje et eller to teskefulde tørrede kamille til en pint af kogende vand og stejle i fem minutter, eller til ønskede smag. Drikke efter behov i løbet af dagen. Mange temaskine sælge kamillete kommercielt. Denne indstilling er lige så effektiv til behandling af ondt i halsen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com