Alternativ behandling for Fibroid

10/08/2011 by admin

Alternativ behandling for Fibroid

Fibromer i livmoderen er godartede vækster i livmoderen. Mange kvinder har uterine fibromer og er uvidende om dem, fordi de er asymptomatiske. De fleste fibromer er ufarlig og kræver ingen behandling. Kvinder hvis fibromer er store og forårsage blødninger kan ønsker at forfølge behandlingsmuligheder. Kirurgi er en mulighed, men kan ikke være nødvendigt, da de fleste fibromer begynder at skrumpe som kvinder tilgang overgangsalderen. Der er alternative behandlinger af fibromer hvis kirurgi ikke er en præference.

Kirurgisk behandling

Hysterektomi eller fuldstændig fjernelse af livmoderen, er den mest invasive kirurgiske middel, men det påvirker fertiliteten. En mindre - invasiv kirurgisk procedure er myomectomy. Med denne procedure, kan fibromer fjernes uden at påvirke kvindens frugtbarhed, fordi proceduren er udført med en laparoskop indsat gennem et lille snit i underlivet. Hvis fibromer ikke er for stor, kan en myomectomy udføres med en hysteroscope indsat i skeden og livmoderhalsen. Både laparoskop og hysteroscope er minimalt invasiv alternativer til at have en fuld hysterektomi. De er udstyret med fiberoptik til lys livmoderen og skære instrumenter til at fjerne fibromer.

Ultralyd behandling

Ultralyd behandling er en anden noninvasive behandling for fibroid syge. Med denne behandling, er ultralyd bjælker fokuseret på fibromer med nok intensitet, at det hæver temperaturen, dermed ødelægger de fibroid vækster.

Uterine arterie embolisering behandling

Denne behandling krymper fibromer ved at fjerne deres blodforsyning. Dette opnås, når en radiolog tilfører mikro-partikler i arterierne, der leverer blod til fibromer, blokere blodforsyningen til vækster.

Hormonbehandling behandling

Medicin, der undertrykker østrogen og progesteron kan bruges til at skrumpe fibromer, men disse narkotika er ikke de bedste og sikreste muligheder som de standse menstruation og kan lette uønskede overgangsalderen ændringer. Lupron injektioner og anti-progesteron stoffet RU-486 kan forårsage fibromer at skrumpe, men de har tendens til at vokse tilbage når stofferne er stoppet. Alternative behandlingsformer, i stedet for hormonbehandling, bør videreføres, hvis de er levedygtige muligheder.

Alternative og naturlig behandling

Nogle mener at genoprette hormonbalancen kan hjælpe skrumpe fibromer, og de mener balance kan genoprettes med naturlige kosttilskud. Nogle går ind for fytoterapi med naturlægemidler ligevægt kosttilskud som en effektiv behandling, især hvis de kombineres med støttende kost og livsstil ændringer.

Nogle eksperter mener, at begrænse indtagelsen af xenoestrogens er nyttige i behandling af fibroid vækster. Xenoestrogens omfatter pesticider i frugt og grøntsager og væksthormoner, der kan indtages i forbrug af mælk og kød. Nogle alternative behandlingsformer kalder for en streng økologisk mikro-makro kost, men man skal være forsigtig ikke at indtage for mange kulhydrater på sådan en diæt. Nogle anbefaler en kost, der indskrænker kulhydrater og øger protein med tilsætning af soja til kosten. Soja hjælper også blokere østrogen fra stimulerende uterin væv.

Fordi kroppens fedt kan bidrage til udskejelser af østrogen, opretholde en sund vægt er altafgørende. Kvinder, der har fibromer og overvægtige bør absolut forfølge vægttab som en del af deres fibroid behandlingen.

At fjerne stress har vist sig for at være gavnlig i fibroid og fibroid symptom behandling. Alternative behandlere anbefaler behandling fra en akupunktør, en kiropraktor eller en massage terapeut til at reducere stress og hjælpe med fibroid symptomer. Nogle alternative behandlere mener, at meditation hjælper mindske fibroid symptomer og fibroid vækst. Det er vigtigt at huske, at fibroid syge vælger at forfølge alternative eller naturlige retsmidler bruge dem sammen med regelmæssig lægebehandling. Regelmæssige gynækologiske undersøgelser for at overvåge fibromer er altid berettiget.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com