Hvordan du planlægger en klinisk Investigator møde

12/10/2011 by admin

Hvordan du planlægger en klinisk Investigator møde

En klinisk investigator møde er givet af en klinisk forsøg sponsor at gennemføre protokollen og GCP uddannelse og give deltagerne mulighed for at stille spørgsmål om kliniske forsøg adfærd. Samlingen omfatter typisk kliniske research associates, klinisk forskning koordinatorer, kliniske efterforskere, medicinske monitorer, kvalitetssikring og øverste ledelse. Her er nogle ting, der bør overvejes, når du planlægger en klinisk investigator møde.

Instruktioner

• Placering er alt.

Beliggenhed er virkelig alt. Sponsorer Prøv at arrangere mødet i en placering efterforskerne vil være interesseret i at besøge som Spanien, Portugal, Las Vegas, Tyrkiet, Paris, Montreal, Quebec City, osv. Vælg din placering, ser på listen over efterforskere og hvor de er placeret. Prøv at finde et sted, der er centralt beliggende men lokkende til den overordnede gruppe. Hvis stedet ikke er interessant nok, kunne at valgdeltagelsen være lav.

• Sikre et tilstrækkeligt antal værelser og koordinere transport.

Da de kliniske forsøg sponsor typisk betaler hele regningen, ikke være uøkonomisk. Gøre sikker på folk RSVP før du konfigurerer værelser til dem. Gøre det klart, at værelser vil kun være tilgængelige for dem, der RSVP. Organisere transport til hotellet.

• Koordinere præsentationer.

Sørg for at alle oplægsholdere får deres dias til dig på forhånd til gennemsyn. Derudover Koordiner præsentation værelse med byens møde forvaltning at sikre, at der er tilstrækkelig belysning, plads og velfungerende udstyr. Glem ikke uddelingskopierne. Deltagerne vil gerne have en kopi af oplægsholdere dias til at henvise til senere under retssagen.

• Måltider

Check for specielle diætetiske behov, når du planlægger mødet. Du ønsker ikke at tilbyde fiske-og skaldyrsretter til mennesker, der er allergiske eller give fødevarer kogt i jordnøddeolie, når nogle gæster kan være allergisk over for jordnødder.

• Omfatter efter mødeaktiviteter.

Organisere en tur til deltagerne og give dem mulighed for at slappe af i et miljø uden for mødet. For eksempel, da jeg deltog i et møde i Tyrkiet, planlagt sponsor en middag krydstogt med underholdning, guidede sightseeingtur og tid for deltagerens at udforske på egen hånd.

• Omfatter virksomhedens ambassadører.

Glem ikke at inkludere mennesker, der er bekendt med det kliniske forsøg. Deres opgave vil være at interagere med dine gæster og besvare eventuelle spørgsmål, de måtte have om protokollen eller kliniske forsøg adfærd under middagen eller andre sammenkomster. Nogle kan være alt for genert til at stille spørgsmål på et forum og foretrækker spørge nogen i en mindre skræmmende indstilling - som middag.

• Ankommer tidligt.

Regner med at ankomme på mødested om 1 eller 2 dage før mødet for at sikre alt er i orden.

• Første indtryk er varige indtryk!

Hvis du ikke har planlagt en storstilet møde før, hyre et firma, der specialiserer sig i mødet planlægning. Husk, det drejer sig om imponere de kliniske efterforskere. Hvis mødet kommer ud som uorganiseret, kan efterforskerne forvente den kliniske forsøg management at være lige så uorganiserede og beslutter at trække deltagelse.

Tips & advarsler

  • Jeg er en overbevist tilhænger af at "Når i Rom gør som the romerne" så hvis du beslutter dig at have mødet i et fremmed land, respektere deres kultur. En folder om landet kan ledsage invitationen.
  • Glem ikke at inkludere Good Clinical Practice træning. Protokollen er vigtig, men at sikre kvalitetsdata kommer fra lægge vægt på "kvalitet".
  • Hvis alle planlægning ansvar uddelegeres til en kontrakt forskning organisation (CRO), holde i konstant kontakt til sikre planer går i overensstemmelse hermed.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com