Hvordan til at brænde din øverste fedtlag

12/23/2011 by admin

Hvordan til at brænde din øverste fedtlag

Alle har muskler, men de kan være skjult under et lag af fedt. Den mad vi spiser indeholder energi i form af kalorier, ligesom benzin giver energi til at drive en bil. På samme måde en bil brænder gas, brænde vi"" vores fødevarer kalorier gennem metabolisme eller kemiske nedbrud i vores kroppe, der konvertere fødevarer kalorier til energi, vi kan bruge. Hvis vi ikke bruger energi, eller hvis vi spiser fødevarer, der ikke er "god brændstof", kan kalorier få lagret som fedt. Hjerte-kar-træning kombineret med fødevarer, øge stofskiftet i stedet for at fylde os med tomme kalorier er nøglerne til at brænde overskydende fedt og udsætter en lean, sund figur.

Instruktioner

Brændende fedt

• Spis mindst fem portioner af friske frugter og grøntsager om dagen. Vores forfædre spise ikke forarbejdede sukker, høj-fructose corn syrup eller færdigpakkede måltider med konserveringsmidler--de spiste frugter og grøntsager lige fra vinstokken. Selv "sundhed shakes" er behandlet og derefter pakket med lab-made vitaminer, således at de ikke er absorberet og naturlige næringsstoffer. Dåse eller frosne frugter og grøntsager er acceptable, så længe de har ikke tilsat salt, sukker, sirup eller konserveringsmidler.

• Spis magert protein. Din krop nedbryder magert protein langsomt og støt, således at du føler dig fyldigere længere og dit stofskifte aftager aldrig. Magert oksekød, kylling, æg, fisk, nødder, bælgfrugter og jordnøddesmør er alle sunde proteinkilder, og så længe du holder din portioner små (på størrelse med et spil kort, spist fire til seks gange om dagen) du behøver ikke at bekymre sig om pakning på pounds.

• Motion aerobt mindst 30 minutter om dagen, med aktiviteter som løb, svømning, vandreture, cykling eller dans. Enhver aktivitet, får dit hjerte til at pumpe og gør du sveder vil hjælpe øge stofskiftet.

• Drikke ca 50 ounces vand hver dag. Folk, der taber sig med "fedt-sprænge" juice faster, sauna besøg eller vægttab piller mister ofte vand, ikke fedt. Holde en flaske vand med dig på alle tidspunkter, og forsøge at nippe ofte.

De fleste mennesker har brug for omkring 80 ounces vand om dagen, men du vil forbruge nogle af der i fødevarer, du spiser. Drikker ca 50 ounces vand dagligt for at holde dig kroppen tilstrækkeligt hydreret. En ekstra bonus på sund kost er, at hvis du spiser masser af helt friske frugter, du får et ekstra boost af hydrering.

• Sove syv til ni timer om natten, afhængigt af din krops behov. En søvnig krop kører mindre effektivt og har tendens til at klynge sig til mad energi for at kompensere for manglen søvn. Også, vil du være mindre tilbøjelige til at udøve hvis du er træt, og du kan tørster mad med masser af sukker, ligesom sodavand eller slik barer, der vil give dig en hurtig rush og så efterlade dig med tomme kalorier.

Tips & advarsler

  • Du kan snige sig aerob aktivitet ind i din dag ved parkering i den fjerneste ende af parkeringspladsen og derefter jogging til døren, ved at tage trappen i stedet for elevatoren eller ved at gå i et rask tempo snarere end en afslappet spadseretur. Du vil finde disse øger aktivitet vil energize dig i stedet for at bære dig ud.
  • Altid konsultere din læge før du starter en fitness-ordning.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com