Hvordan til behandling af Psoriasis i hårbunden

06/28/2012 by admin

Hvordan til behandling af Psoriasis i hårbunden

Vellykket forvaltning af hovedbunden psoriasis begynder med en præcis diagnose. Hvis du har skæl, afskalning, diagnosticere kløe eller andre symptomer, ikke selvstændige. Tilstanden ligner andre hud betingelser påvirker hovedbunden, såsom seborrheic og andre former for dermatitis. Konsultere en hudlæge, der vil gøre en endelig diagnose med lab analyse af en hudprøve. Selv om det ikke kan helbredes, når du har bekræftet at du beskæftiger sig med psoriasis i hårbunden, har du en række muligheder for at behandle betingelsen.

Topikale medikamenter

Ofte er produkter anvendes direkte til hovedbunden den første linje i forsvaret mod mild til moderat hovedbunden psoriasis. Topikale kortikosteroider reducere betændelse og tilhørende symptomer. Disse medikamenter er kendetegnende for hovedbunden psoriasis behandling, bemærker den amerikanske Academy dermatologer på sin PsoriasisNet hjemmeside. Din hudlæge kan tyde på en lav-styrken, over-the-counter produkt ved første, men stærkere doser er almindeligt ordineret. Calcipotriene eller andre D-vitamin analoger er en anden mulighed for lokal behandling, som er a-vitamin derivater kaldes topiske retinoider, såsom Tazaroten.

Mundtlig og injicerede medicin

Der er også mundtlige og injiceret medicin, der er ordineret for svære tilfælde af hovedbunden psoriasis. Disse omfatter orale retinoider, methotrexat hæmmer hud celle produktion og reducere inflammation, cyclosporin at undertrykke den immunrespons, der forårsager symptomer, hæmmende og andre stoffer.

Shampoo

Visse shampoo er velegnet til behandling af psoriasis i hårbunden i mange individer. En række relevante produkter sælges i håndkøb, ofte markedsføres med henblik på kontrol af tilstanden. Spørg din hudlæge om at forsøge en shampoo indeholdende kultjære eller salicylsyre. Sådanne produkter er ofte nok til at styre mild hovedbunden psoriasis på deres egne, mens moderate eller svære betingelser kan drage fordel af shampoo sammenholdt med andre behandlingsformer. Hvis disse shampooer vise sig utilstrækkelig, kan din hudlæge ordinere en indeholdende binyrebarkhormon clobetasol-propionat.

Lysbehandling

Lysbehandling er en fancy ord for lys behandlinger. Hovedbunden psoriasis fordele fra eksponering for ultraviolet stråling. En bred vifte af lasere og andre kunstige lyskilder anvende direkte UVB stråler på hovedbunden, hvoraf nogle er tilgængelige til brug i hjemmet. Photochemotherapy, en mere aggressiv form for lysbehandling, indebærer at tage en UVA lys-sensibiliserende medicin at gøre hovedbunden mere lydhør over for eksponering. Dette kursus af terapi er generelt bruges sammen med en større behandlingsplan.

Livsstil retsmidler

Livsstil tilgange til hovedbunden psoriasis behandling hjælpe med at reducere symptomerne og flareups. I almindelighed, rygestop, begrænse alkoholforbrug på meget små mængder og spise en sund kost består primært af hele fødevarer. Bemærk din personlige udløser, som kan omfatte visse stoffer, stress eller visse vejrforhold. Gøre dit bedste for at undgå kontakt med disse udløsere. Daglig badning i lunkent vand lindrer huden og fjerner skæl. Tilføje kolloid vanilie, en blid badeolie, Epsom salt eller døde havsalt i vandet og Nyd din hovedbund for omkring 15 minutter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com