Måder at behandle forkølelsessår

02/12/2012 by admin

Forkølelsessår eller feber blister, er årsager af herpesvirus HSV-1. De er smertefulde røde sår, der opstår som regel på munden. Folk får ofte forkølelsessår ved at dele mad og kysse. Når du får herpes-virus, der forårsager forkølelsessår, det forbliver i din krop for evigt og gemmer sig i nervecellerne langs øret. Forkølelsessår vil rydde i syv til 10 dage.

Ice

Anvende is til forkølelsessår til midlertidig smertelindring. Pak is i en fugtig vaskeklud og finder anvendelse på forkølelsessår i 10 til 15 minutter tre til fire gange om dagen, eller når det er muligt.

Undgå krydret/salt mad

Smerter forbundet med forkølelsessår er forårsaget af rå nerver i ømme. Undgå fødevarer, der er krydret eller salt. Disse fødevarer vil irritere de rå nerver og forårsage en brændende og smertefuld fornemmelse.

ViraMedx

ViraMedx er en aktuel urtemedicin, der indeholder echinacea. Det bruges til behandling af forkølelsessår og herpes virus der er resistente over for antivirale lægemidler. Ved det første tegn på et udbrud tage echinacea tabletter. Følge anvisningerne på pakken med doseringsanvisninger.

Citronmelisse

Citronmelisse te er en urtemedicin, der anvendes til behandling af forkølelsessår. Kog omkring to kopper vand, Fjern fra varmen og tilsæt 2 tsk tørret citronmelisse blade. Lad te køle og anvende det til den kolde ømme ved hjælp af et stykke vat. Ifølge en sund mig, en Blue Cross Blue Shield websted, tyske undersøgelser viser, at citronmelisse hjælper helbrede ømme hurtigere og med færre skorpedannelse.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com