Problemer med Lunesta

08/31/2010 by admin

Problemer med Lunesta

Lunesta er varemærket for recept beroligende, eszopiclone. Produktet er en ikke-narkotiske, ikke-benzodiazepin sove støtte varemærkeregistrerede, produceret og markedsført af medicinalvirksomheden Sepracor, Inc., til behandling af søvnløshed. Lunesta har været på markedet siden 2005 og ligesom de fleste medicin har fordele og risici. Mest almindelige bivirkninger er anset for at være mild, men patienter bør altid konsultere med deres læge før du starter en søvn regime, der omfatter at tage en beroligende såsom Lunesta.

Identifikation

Lunesta er en hypnotisk stof, der er designet til at hjælpe med at regulere en kemisk ubalance i hjernen, der kan forårsage søvnløshed. Det virker ved at inducere en afslappet tilstand, der hjælper patienten til at falde i søvn og forblive i søvn i en længere periode. Fordi Lunesta inducerer døsighed, skal patienter sikre de ikke behøver at køre bil eller betjene maskiner i mindst 8 timer efter indtagelse af Lunesta.

Effekter

Almindelige bivirkninger rapporteret efter indtagelse Lunesta omfatte mundtørhed, hovedpine, svimmelhed, besvær resterende advare den følgende morgen, dårlig eftersmag og følelse som om du har en kold. Nogle mennesker har rapporteret hukommelsestab, følelser af angst, forvirring og unormale tanker eller adfærd. Hos patienter med en anamnese med depression kan Lunesta forårsage en forværring af denne betingelse, herunder selvmordstanker drifter.

Allergiske reaktioner

Nogle patienter kan være allergisk over for en eller flere af ingredienserne i Lunesta. Allergiske reaktioner kan omfatte kvalme, opkastning, hævelse i halsen og tungen og åndedrætsbesvær.

Advarsel

Lunesta bør ikke anvendes af patienter med en historie af sindssygdom eller depression. Patienter med leversygdom bør ikke bruge denne beroligende, heller ikke bør personer med en historie af narkotika eller alkohol misbrug. Kvinder der er gravide, sygepleje, eller kan blive gravide bør ikke bruge Lunesta.

Tilbagetrækning

Selvom Lunesta er ikke-narkotiske, kan det stadig være vanedannende. Patienter, der stopper med at tage Lunesta brat kan opleve tilbagetrækning. Patienter bør diskutere beslutningen om at stoppe med at bruge Lunesta med deres læge. En gradvis reduktion af dosis vil hjælpe med at forhindre abstinenssymptomer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com