De gennemsnitlige omkostninger ved et ophold i NICU

07/30/2012 by admin

De gennemsnitlige omkostninger ved et ophold i NICU

Når børn fødes for tidligt, har vanskelige fødsler eller har alvorlige helbredsmæssige problemer, de undertiden er optaget på neonatal intensiv afdeling eller NICU. Denne særlige sygehusafdeling har høj sikkerhed foranstaltninger og unikt udstyr og værktøjer designet til spædbørn. Mens de fleste forældre har nok at bekymre sig om, hvis deres babyer er syg, kan de blive oversvømmet af dyre regninger fra erfaringen.

Gennemsnitlige daglige udgifter

De samlede omkostninger for en baby ophold i NICU bestemmes typisk ved sin længde af ophold der. Hvert barn tilbringer forskellige mængder af tid i NICU, afhængigt af grundene til at være der i første omgang. For eksempel, for tidligt fødte børn født før uge 37 ofte tilbringe en måned eller mere i NICU, simpelthen fordi vitale organer, såsom lungerne, ikke er færdigudviklet, og de skal være på ventilatorer fuldtids. Ifølge en 2010 artikel i "Forvaltes pleje Magazine" er den gennemsnitlige omkostning for spædbørn i NICU omkring $3.000 pr dag. Dette gennemsnit ikke omfatte kirurgi eller helikopter transporter.

Gennemsnitlige varighed af ophold

Omkring er 30 til 35 procent af NICU babyer i disse specialenheder for færre end fire dage. Nogle af de mest almindelige årsager til disse besøg er vanskeligt arbejde, som forårsagede nogle type af alvorlige midlertidigt sundhedsproblem, såsom synke mekonium under fødslen. Disse ophold koster typisk mellem $12.000 og $20.000 afhængigt af sværhedsgraden af spørgsmål om sundhed og antallet af dage i NICU. Det er de babyer, der er født meget for tidligt, der normalt rack op de dyreste regninger. Ifølge "Forvaltes pleje," Bo 65 til 70 procent af NICU spædbørn i den særlige enhed til et gennemsnit på 20 dage. Disse ophold koste mellem $40.000 og $80,000 med en kommerciel sygeforsikring plan. Ifølge en 2008 artikel i "Bloomberg Businessweek" havde en tidlig spædbarn født i uge 28 en NICU ophold for to måneder, der koster $400.000, ikke herunder operationer.

Andre omkostninger faktorer

Den nødvendige pleje bidrager til de høje udgifter til NICU ophold. For eksempel, de fleste NICU babyer har brug for bistand fra mange livreddende værktøjer og udstyr. Væksthuse, der holder babyer varm og ventilatorer er meget almindelige i NICU. Babyer er generelt hooked op til døgnet rundt overvåger, at måle blodtryk, hjerterytme satser og blod-ilt satser. De skal også have IVs, der give dem nødvendige medicin, samt ernæringsmæssige behov, som de fleste ikke kan amme eller tage en flaske normalt.

Sygeforsikring

Omkostningerne ved et dyrt NICU ophold er typisk dækket af sygesikring planer. NICU forbliver fire dage eller mindre er ofte delvist omfattet af moderens forsikring. De fleste mennesker opfylde deres årlige selvrisikoen hurtigt med NICU ophold og kun skal betale deres fradragsberettigede cap er. Forældre, der ikke har sygeforsikring kan muligvis få NICU omkostninger er omfattet af Medicaid.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com