Hvad der forårsager mørke svamp steder på min hud?

08/03/2012 by admin

Hvad der forårsager mørke svamp steder på min hud?

Tinea versicolor er en svampeinfektion, der er udbredt blandt unge og unge voksne. Ifølge medicin netværk, "udtrykket versicolor henviser til det faktum, at det forårsager de ramte huden skifter farve og bliver enten lysere eller mørkere end omgivende hud." Tinea versicolor kan forårsage ekstreme kløe og pinlige misfarvning af det berørte hudområde. For behandling, bør du besøge en hudlæge.

Årsager til svamp steder

Svamp på huden er et symptom på tineas versicolor. De mest almindelige ramte områder er skuldre, bryst og ryg af unge eller unge voksne. Tinea versicolor er typisk forårsaget af en overdreven udvikling af gær "Malassezia furfur," som kan findes på huden af voksne. Ifølge guiden svampe "Hvis huden er fedtet, varm og fugtig nok, det begynder at vokse i små"kolonierne"på overfladen af huden. I disse kolonier, gæren vokser hurtigt og siver ud en sure blegemiddel, som ændrer hudfarven."

Andre svamp lidelser

Pityriasis alba er ofte forveksles med tineas versicolor, ifølge Medicine Net. Selvom der er nogle misfarvning af huden, huden normalt lysner snarere end mørkere. Mørkt svamp steder, tilskrives udelukkende, normalt tineas versicolor.

Behandling af svamp

Et besøg til en hudlæge for ordination af en anti-svampe, aktuel hudcreme anbefales. Cremer bruges dagligt, indtil infektionen er ryddet. Ardannelse bør venstre bag behandles særskilt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com