Alternativ medicin for Vigende tandkød

07/11/2012 by admin

Vigende tandkød kan være et symptom på mange mundtlige sundhedsspørgsmål, ofte herunder tandkødssygdomme. Den bedste måde at behandle mildt Vigende tandkød og forebygge tandkød fra blødning er igen med regelmæssig tandbørstning, tandtråd og tungen skrabning. Men der er mange alternativer til receptpligtig medicin eller muligvis kirurgi for Vigende tandkød, der kan arbejde for dig, men du bør altid lade din tandlæge og andet sundhedspersonale kender nogen form for alternativ medicin du bruger.

Vitaminer

Vitamin C er en af de mest roste alternative medicin for Vigende tandkød, fordi en lav indtagelse af C-vitamin menes at forårsage nogle tandkødssygdomme. Den bedste måde at overvinde denne mangel er naturligvis, at få mere af næringsstoffet.

C-vitamin også hjælpemidler i kollagen produktionen, hvilket er vigtigt for tyggegummi sundhed fordi kollagen er en af byggestenene i tandkød væv. Derfor, hvis du får nok C-vitamin i din kost, kollagen produktion vil blive stimuleret til at hjælpe dit tandkød reparere sig selv.

C-vitamin hjælper også med at styrke dit immunforsvar, så tager det måske være gavnligt, hvis dit tandkød vigende på grund af nogle form for infektion.

Hvis du vælger at tage C-vitamin til dit Vigende tandkød, bør du tage omkring 3.000 til 4.000 milligram dagligt, i delte doser, ifølge webstedet moder natur.

Naturopatisk læger mener at bioflavonoider hjælpe med at reducere betændelse, der kan forårsage tandkød at aftage, og kan endda hjælpe med at reparere og helbrede tandkød væv (reference 2). Ifølge webstedet moder natur kan bioflavonoider endda øge effektiviteten af C-vitamin, når to er tilsammen.

Folinsyre er også kendt for at reducere inflammation og blødning, og kan endda hjælpe med den plaque oprustning, der kan forårsage Vigende tandkød i første omgang. Du bør tage mellem 400 og 800 mg folinsyre dagligt, og du kan tage det i pilleform eller gøre en mundskyl ved at tømme indholdet af folinsyre supplement i et glas varmt vand.

Urter

Der er flere urter, der kan hjælpe med Vigende tandkød. Echinacea stimulerer immunsystemet, aktivering af del af immunsystemet, der er ansvarlig for at bekæmpe bakterier og infektioner, som er undertiden grundlæggende årsager til vigende gums.

Burre rod er en blod purifier, der også bidrager til at bekæmpe infektion og reducerer inflammation, hvilket kan forværre Vigende tandkød.

Ginseng stimulerer immunsystemet og kan hjælpe med at reparere tandkød væv, der er betændte og ømme.

Hvis du vælger at tage urter til at behandle din Vigende tandkød, bør du omhyggeligt Følg instruktionerne dosis på flasken at undgå at tage for meget.

Andre løsninger

Mens du behandling af dine Vigende tandkød med alternativ medicin, bør du vide, at der er en meget stærk sammenhæng mellem rygning og gum sygdom, der kan forårsage tandkød at aftage. Så hvis du i øjeblikket ryger, du bør overveje at holde op for at hjælpe med at behandle din Vigende tandkød.

At få mere fiber i din kost ved at spise fødevarer som frisk frugt og grøntsager i stedet for sukkerholdige fødevarer kan hjælpe med at reducere plaque oprustning og bekæmpe bakterier, der kan forårsage tyggegummi sygdom.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com