Hvordan man laver sygepleje planer for en Alzheimers Patient

05/09/2012 by admin

Hvordan man laver sygepleje planer for en Alzheimers Patient

Pleje af patienter med Alzheimers præsenterer et unikt sæt af udfordringer til sygepleje-teamet. Alzheimers kan vanskeliggøre kommunikerende mål og vurdering af fremskridt. Dette gælder især, når betingelsen er en sekundær diagnose. Som sygeplejerske er det dit ansvar at fremme de generelle sundhed og progression af dine patienter. At finde balancen mellem behandling af Alzheimers patient fysisk og mental sundhed er afgørende for at gøre en tilstrækkelig sygepleje plan.

Instruktioner

• Gøre din sygepleje plan bestemt til debut og progression af Alzheimers. Tages hensyn elementer af den betingelse, herunder varigheden og sygdom scenen, når du foretager din sygepleje plan. Patienter i fremskredne stadier kan ikke være stand til at hjælpe med nogen af deres pleje. Bliv fortrolig med din patientens oplevelse af læse hans diagram samt rådføre sig med familiemedlemmer. Dette vil bidrage til at gøre din patient mere komfortabel med dine planer.

• Omfatter andre medlemmer af sundhedsvæsenet holdet i sygepleje plan. Ved hjælp af et hold tilgang hjælper med at forebygge Alzheimers-relaterede ulykker samt bekæmpe pårørende stress. Dette kan gøres ved koordinerende patient ture til at falde sammen med dine kollegaer nedetid og bede dine kolleger til at bistå med patient badning og fodring aktiviteter.

• Give måder at sikre patienternes sikkerhed. Bruge låse og alarmsystemer til at forhindre, at patienten vandrer. Vandrer er et farligt fænomen, der opstår, når en patient forlader hendes omgivelser uden caregiver viden. Alzheimers-relaterede vandrer kan føre til skade eller endog tab af liv.

• Skabe kortsigtede mål for din Alzheimers patient. Stemninger og toleranceniveauer af Alzheimers patient kan ændre drastisk fra dag til dag. Målet er at holde patienten involveret uden overextending eller frustrerende ham. Arrangere spændende aktiviteter såsom kunst eller musik terapi til at udføre denne opgave.

• Indarbejde velkendte poster og mennesker i det daglige regime. Dette hjælper Alzheimers patient føler sig mere trygge og fremmer begivenhed tilbagekaldelse. Gøre tid til at forklare procedurer og aktiviteter til din patient. Holde et fotoalbum med navne og billeder af familiemedlemmer, venner og sundhedspleje teammedlemmer i nærheden til at holde patienten på lethed. Angst og voldelig adfærd kan skyldes at være opskræmt af ukendte ansigter.

• Grænse distraktioner som muligt. Slukke for tv'et hvis patienten bliver alt for ophidset eller vrede af programmeringen. Klynge begivenheder såsom badning og eksamener rundt mere flydende øjeblikke. At holde dagen struktureret kan hjælpe din patient frustration niveau.

Tips & advarsler

  • Fremme en følelse af uafhængighed ved at tilskynde patienten til at fuldføre hendes egen dressing aktiviteter. Give plads i din tidsplan for at muliggøre den patient ekstra tid til at stille spørgsmål eller fortælle historier. Undgå at gøre patienten føler sig forhastede og ligegyldig.
  • Undgå pårørende stress ved at kommunikere med dine kollegaer.

Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com