Kemisk peeling farer

05/14/2012 by admin

Kemisk peeling farer

En kemisk peeling er en procedure, der er designet til at forbedre udseendet af huden gennem anvendelse af en kemisk løsning. Løsningen forårsager den øverste lag at skrælle og afslører den glattere hud nedenunder. De fleste mennesker, der søger denne behandling vil minimere rynker, fine linier og alderspletter, der er vejledende for ældre. Kemiske peelinger kan også reducere forekomsten af ar og gøre kedelig hud. Midlertidige bivirkninger fælles for kemiske peelinger omfatter rødme og en brændende fornemmelse. Mere alvorlige bivirkninger omfatter ardannelse og permanent misfarvning af huden.

Brændende fornemmelse

Lys kemiske peelinger, alphahydroxy syrer (AHA) og mellemstore kemisk peels, trichloreddikesyre (TCA) forårsage en brændende fornemmelse, når de kontakter huden. Denne fornemmelse opstår på grund af afskalning af det øverste lag af huden. Fornemmelsen er midlertidig og normalt smertefri. Phenol, en dyb kemisk peeling, producerer en betydelig brændende fornemmelse, der kan sidste fire til seks timer. Læger normalt gælder en smertestillende for de berørte hud efter procedure at lindre smerten, og kan ordinere en oral smertestillende til senere brug.

Rødme

Rødme normalt opstår med alle kemiske peelinger, men intensiteten i farven og mængden af tid, det varer, afhænger af styrken af kemisk peeling. AHA's producere lidt at ingen rødme, mens TCAS resultat i udtalt rødme, som kan vare i flere uger. Phenol peels medføre en betydelig mængde af rødme, der varer i måneder.

Ardannelse

Ardannelse, resultater fra en kemisk peeling ikke er fælles, men hos patienter der har en historie af ardannelse, især keloid ar, er det en mulig bivirkning af kemiske peelinger. Keloid ar er en hævet hud vækst over en beskadiget område af huden, der kan forværres af kemiske peelinger.

Misfarvning af huden

Phenol peels udgør en risiko for en form for misfarvning af huden kaldet hypopigmentering. Hypopigmentering er, når huden er mærkbart lettere i visse områder på grund af en reduktion af melanin. Misfarvning af huden kan være midlertidigt eller permanent, og det forværres af p-piller, graviditet efter skræl og en familie historie af misfarvning af huden.

Arytmi

Phenol peels indebærer også en risiko for Myokardie irritabilitet betingelser, såsom arytmi. Arytmi er en hjerteslag, der falder uden for det normale område på 50 til 100 beats per minut. Denne betingelse er forbundet med denne type skræl fordi phenol kan blive absorberet i huden. En gang i huden, leveren metabolizes kemiske og det udskilles af nyrerne. Toksicitet i kroppen kan påvirke hjertet. Læger forsøger at undgå phenol toksicitet ved at anvende kemikaliet i dele af ansigtet, giver ca. 20 minutter til at forløbe, mellem programmer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com