Forskellen mellem hedeslag & hedeslag

02/21/2012 by admin

Forskellen mellem hedeslag & hedeslag

Hedeslag og hedeslag er både alvorlige tilstande. Men de har forskellige symptomer og behandlinger. Af to er hedeslag mere alvorlig. Det er en nødsituation, der kræver hurtig indsats for at forhindre tab af menneskeliv. Både kan forebygges med forberedelse.

Hedeslag årsag og symptomer

Når sveden overstiger væskeindtag, kan hedeslag ske. En person med denne betingelse kan føle sig svimmel eller kvalme, ånde hurtigt (hyperventilation), være svedtendens meget, har muskelkramper, har en hurtig puls, synes desorienteret og endda skjule.

Hedeslag årsag og symptomer

I hedeslag mislykkes kroppen til at regulere temperaturen. Det er en opdeling i kroppens air-conditioning system (hypertermi), der kan ske hurtigt med ingen forudgående tegn. En person med denne betingelse vil sandsynligvis gå ud. Hvis ikke, han kan have en hovedpine eller føle sig udmattet. Huden er tør og rød eller har minimal fugt. Pulsen er høj (160 til 180) mens blodtryk er ofte normale.

Hedeslag behandling

Et offer for hedeslag skal tage i væsker hurtigt. Dette bør følges af resten i en kølig miljø, helst på et hospital, så væsker kan leveres intravenøst, hvis nødvendigt.

Hedeslag behandling

Hedeslag behandling er, hvad det tager for at reducere kernetemperatur hurtigt. Det kunne være cool-vand komprimerer, at fjerne så meget tøj som muligt, en kølig svamp bad, flytte personen til et køligere sted eller lufte en person ned. Væskeindtag er ikke en prioritet, og undgå koldt vand fordybelse. Hedeslag offer bør bringes til hospitalet så hurtigt som muligt og kan kræve et forlænget ophold.

Forebyggelse/løsning

For at undgå enten varme-relaterede tilstand, tage tid at vænne sig til at blive eller træning i varme før du gør dette i lang tid ad gangen. Altid bære masser af vand (Prøv at erstatte, hvad kan mistes med sveden). Har en mobiltelefon til at få hjælp eller har en partner, ledsage dig.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com