Naturlige måder at reducere indendørs luftforurening

08/18/2012 by admin

Naturlige måder at reducere indendørs luftforurening

Voksne, skolebørn og lovgivere arbejder på løsninger til udendørs luftforurening, men indendørs luftkvalitet har for nylig modtaget en masse opmærksomhed så godt. Det er blevet klart, at forurenende stoffer, såsom støvmider, kemiske sprøjtemidler, naturgas lækager, mug og røg i luften forværre astma og andre fysiske lidelser. Ved hjælp af kemikalier til at fjerne disse allergener er at tilføje til problemet. Naturlige metoder ikke forværre problemet og gøre et endnu bedre stykke arbejde med rengøring af forurenende stoffer.

Stueplanter

Voksne, skolebørn og lovgivere arbejder på løsninger til udendørs luftforurening, men genstand for indendørs luftkvalitet har for nylig fået opmærksomhed så godt. Det er blevet klart, at forurenende stoffer, såsom støvmider, kemiske sprøjtemidler, naturgas lækager, mug og røg i luften forværre astma og andre fysiske lidelser. Ved hjælp af kemikalier til at fjerne disse allergener er at tilføje til problemet. Finde naturlige måder at gøre et endnu bedre stykke arbejde for det.

Ventilation

Åbne vinduer Når vejret og udendørs luftkvaliteten muliggør. Huse, der er ændret eller bygget til energieffektivitet er strammere end nogensinde, og indendørs forureningskilder slippe ikke så let. Enhver gas apparat skal være udluftet på ydersiden. Dette omfatter gas tørretumblere, gasfyr og gas komfurer.

Naturlige pesticider

Brug naturligt pesticid blandinger snarere end kemiske sprøjtemidler til at slippe af med bugs. National Institutes of Environmental Health anbefaler at bruge enkle ingredienser. For myrer foreslår de sæbevand, honning og borax, citrus skræl eller cayennepeber. For kakerlakker foreslår de sæbevand, Katteurt poser eller borax. For en mere komplet liste over naturligt pesticid alternativer, se ressource 1.

Fugt kontrol

Rydde op nogen vand spild straks at forhindre skimmelvækst. Hvis du har vand beskadige, tage sig af vand oprydning først, derefter håndtere mug problemer du måtte have. Rydde op mold med en blanding af tea tree olie og vand, sprøjtes på let og overladt til tørre uden skylning.

Rengøring

Rene lagner, rullemadrasser, tæpper, dyner og vaskbar gardiner i varmt vand til at skære på støvmider. Bruge et vaskemiddel, der renser naturligvis ved hjælp af æteriske olier, vegetabilsk baseret formler og ingen skrappe kemiske ingredienser. Sikker overgangsalderen Solutions hjemmeside har en liste over nogle af de naturlige vaskemidler.

Røg eliminering

Tillad ikke rygning i dit indendørs miljø. Ren pejse ofte. Utah forvaltningstjenester tyder på, at du holder brugen af mindre brændende materialer, såsom pindebrænde og små stumper af pap og papir, til et minimum. De forårsager flere emissioner end du normalt ville finde fra en pejs, der har været i gang hurtigt og effektivt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com