Hyperaktivitet lidelse symptomer & behandling

08/30/2012 by admin

Både børn og voksne er berørt af hyperaktivitet lidelse, men børn generelt vise forskellige symptomer i forhold til voksne. Hvis du føler du eller nogen du kender kan have hyperactivity disorder, konsultere din læge for yderligere oplysninger.

Distraktion

Denne symptom forekommer oftest hos børn. Sammen med distraktion, kan der opstå andre problemer: manglende evne til at udføre opgaver eller følg anvisninger, mindre fokuseret, glemsomhed, uorganiseret og problemer med at holde med ting.

Hyperaktivitet

Som navnet på sygdom staterne er hyperaktivitet også et symptom. Dette sker også, for det meste i børn. Problemer omfatter manglende evne til at spille i en ganske måde, fidgeting, sprællende, ude af stand til at sidde stille, konstant fysisk bevægelse og overdreven tale.

Impulsivitet

Impulsivitet er et symptom hos børn. Det betyder at barnet kunne have problemer med tålmodighed, afbryde andre og taler højt eller besvare noget før højttaleren er helt færdig med at stille et spørgsmål.

Symptomer hos voksne

Voksne med hyperaktivitet lidelse kunne opleve humørsvingninger, angst, depression, misbrug og/eller afhængighed, let frustration, vrede forvaltningsspørgsmål, lavt selvværd og rastløshed.

Behandling

Behandling ændringer for hyperaktivitet lidelse varierer fra patient og kan omfatte medicin, behandlinger, i livsstil, adfærdsmæssige behandling og stimulerende eller ikke-stimulerende medicin.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com