Hvordan at tage sig af huden mens udtørring Poison Ivy udslæt

02/26/2012 by admin

Hvordan at tage sig af huden mens udtørring Poison Ivy udslæt

Poison ivy udslæt, også kendt som allergisk kontakteksem, forårsager smerte og irritation, uanset hvor anlægget er kommet i kontakt med huden. En giftig olie harpiks i anlægget, kaldet urushiol, er den ingrediens, der forårsager udslæt. Selv om dit instinkt kan være at skrabe og ballade over berørte hud, kan det sprede udslæt-forårsager olie til andre områder af kroppen. Fordi en poison ivy udslæt kan tage en til fire uger til at helbrede, er det vigtigt at korrekt pleje af din hud i mellemtiden. Ved at tage sig af din hud, mens udslæt rydder, kan du reducere irritation og gøre den helbredende periode mindre generende.

Instruktioner

• Vaske de ramte huden med koldt vand og sæbe. Undgå brug af varmt vand, da dette hjælper poison ivy olien trænger gennem huden. Brug en blid berøring, som du vasker huden, så Skyl med koldt vand og pat tør med et blødt håndklæde.

• Kombinere 1/2 sprit med 1/2 kop koldt vand i en skål. Svamp i fortyndet sprit på huden påvirkes af poison ivy. Gøre dette straks efter at komme i kontakt med poison ivy at reducere en svær udslæt reaktion.

• Fylde badekarret med lunkent vand og tilsæt en kolloid vanilie bad produkt for at lindre huden. Blød i badekarret for 15 til 20 minutter et par gange hver dag til at lindre irritation.

• Sættetid en ren vaskeklud i koldt vand og vride ud af den overskydende fugt. Anvende den cool komprimere til din hud imellem bade at give lindring fra kløe og irritation. Tillad de cool komprimerer forbliver på din hud i 15 minutter ad gangen, gentage proceduren tre til fire gange hver dag. Pat-tør hud efter brug af komprimere.

• Glat hydrocortison creme over blistery udslæt. Tage en over-the-counter antihistamin til at give lindring og hjælpe dig med at sove om natten.

Tips & advarsler

  • Altid bære en langærmet skjorte og lange bukser gemt i dine sokker til at beskytte din hud mens du går gennem skovbevoksede arealer eller andre steder, hvor poison ivy er til stede. Købe en kommerciel poison ivy olie blokering og anvende det til udækkede områder af huden. Erstatte bagepulver for kolloid vanilie behandlinger i badevandet.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com