Naturlige retsmidler for Tinnitus

04/07/2012 by admin

Tinnitus er et symptom på en underliggende tilstand involverer ører og er karakteriseret ved en afringning støj inde i øret. Tinnitus kan udvikle som et resultat af høretab, øre skader eller omsætning spørgsmål. Indre øre celleskader, kronisk sundhedsspørgsmål, kraftig støjeksponering, øre voks ophobning, Menières sygdom, nakkeskader, hovedskader, højt blodtryk og ændringer til knogler inde i øret kan forårsage tinnitus.

Diagnose og behandling

Se en læge til at bestemme den underliggende årsag til tinnitus. En læge vil undersøge indersiden af øret bruge en otoskop, og du skal bruge en audiologisk undersøgelse at vurdere, om du har høretab forårsaget af støjeksponering eller Aldersrelaterede høretab. Lægen vil også undersøge dine ører for at se, om en ophobning af ørevoks er årsag til et problem, og du skal muligvis en CT-scanning og MR-scanning eller røntgenbilleder for at fastslå årsagen til ringen for ørerne. Nogle gange, kan årsagerne til tinnitus identificeres; i andre tilfælde er ikke kan den præcise årsag til din tilstand bestemmes. Hvis din tinnitus er forårsaget af en infektion, kan du blive ordineret et antibiotikum som vancomycin, erythromycin, blemycin, chloramphenicol eller tetracyklin. Tage det fulde kursus af antibiotika, som din læge ordinerer for at lindre din tilstand.

Livsstilsændringer

Et par enkle livsstilsændringer kan gøre behandle tinnitus lettere. Undgå kraftig støj og andre irritationsmomenter, der kan påvirke dine ører. Stoppe med at ryge for at undgå yderligere irritation af tinnitus. Meditere eller slappe af til at sænke din stress niveauer; højt stressniveau kan intensivere ringen for ørerne. Drik ikke alkohol, fordi det styrker dine blodkar til at spile, øger blodtilførslen til ørerne og kan intensivere din tinnitus symptomer. Endelig distrahere dig selv med bløde lyde til at dække og maske ringen for ørerne til at reducere støj irritation. Lytte til blød musik eller investere i en hvid støj maskine, der gør en blød lyd til at dække op ringen for ørerne.

Ginkgo Biloba

Ginkgo biloba er almindeligt anvendt til behandling af tinnitus. Denne herb kan hjælpe med at mindske intensiteten af ringen for ørerne, og det øger også kognitiv funktion. Denne urt er ikke ideel til børn, men voksne kan forbruge 120mg af gingko biloba a day i delte doser; giver mulighed for fire til seks uger til at opleve det fulde udbytte af denne urt.

Bivirkninger af ginkgo biloba kan omfatte svimmelhed, en hud udslæt, urolig mave og hovedpine. Amning eller gravide kvinder bør ikke bruge denne urt, og hvis du har en handling, du bør stoppe med at tage ginkgo biloba tre dage før operationen; Denne urt kan øge din risiko for voldsom blødning. Denne urt kan interagere med Anti-krampehæmmende, anti-depressiva, anti-hypertensive medicin, blodfortyndende, diabetisk medicin, cyclosporin, diuretika og trazondone.

Zink

Zink kosttilskud kan forbedre nogle tinnitus årsager, især dem, der forårsages af infektion. Zink naturligt øger dit immunforsvar og bekæmper eksisterende infektioner forårsager tinnitus. Forbruge fødevarer med højt zink indhold, såsom solsikkefrø, tahini, græskar, grønne bønner, kogte grønne, svampe, fuldkorn, tofu, ølgær, bælgfrugter, black-eyed ærter, pinto bønner, jordnødder, sojabønner, limabønner, miso, gouda ost, Swiss cheese, krabber, rejer, fjerkræ, rødt kød, østers og skaldyr. Tage tillæg i kapsel form for sine immun-styrke egenskaber. Mænd kan tage 60mg zink om dagen og kvinder kan forbruge 45mg zink dagligt i kapselform at afværge infektioner forårsager tinnitus. Forbruge dosering nævnt for en syv dage.

Bivirkninger af zink kan omfatte gastrointestinale gener, hovedpine, træthed, kvalme og opkastning. Zink kan interagere med amilorid og hypertensive medicin såsom captopril, benazepril, enalapril, lisinopril, fosinopril, ramipril, perindopril, perindopril, quinapril, moexipril og trandolapril. Zink kan også interferere med antibiotika, cisplatin, deferoxamin, immunhæmmende medicin, non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler, penicillamin og thiazide diuretika.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com