Aircast uddannelse

04/06/2012 by admin

Aircast uddannelse

Når du hører ordet Aircast, ved du sikkert, det er som en plastik, letvægts støbt, typisk slidt på anklen. Men Aircast er faktisk et mærke af flytbare afstøbninger, der omfatter en række immobilisere seler til ankler, knæ, håndled, skuldre og meget mere. Fordelene ved en flytbar stemmer er en hurtigere helbredelse tid og færre muskelsvind i forhold til en gipsafstøbning. I modsætning til en gipsafstøbning, en Aircast kan fjernes for rehabilitering, men stabiliserer og beskytter den tilskadekomne joint i dine daglige aktiviteter. Typisk, fysisk terapeuter uddanne patienterne om, hvordan man korrekt bære en Aircast, men efter grunduddannelsen, er du ofte på egen hånd at genanvende skinnen. Physio værelse betegner ankel stigbøjlen Aircast som den mest almindelige.

Instruktioner

Ankel luft stigbøjlen Aircast instruktioner

• Sted en absorberende sok på den skadede fod. Dette vil hjælpe absorbere fugt og tjene som en Beskyt din hud fra nogen gnidning af stemmer.

• Åbn Aircast ved at trække fra hinanden Velcro stropper, og Anbring på gulvet. Du kan justere bredden af hælen puden ved at løfte pad og justere Velcro under puder.

• Placer hælen på hælen puden og derefter trække de plast støtter op og langs siderne af ankel og lavere kalv. Center understøtter på siderne af underbenet og der dækker anklen.

• Fastgør nylon stropper, begyndende med nederste strop omkring din kalve indtil de er lun og sikker.

• Placer en snøre sko på over sok og medvirkende til at sikre den mest støtte og beskyttelse.

Tips & advarsler

  • Når du køber din Aircast skal du kontrollere, at du har valgt en for den korrekte foden, som de kommer i venstre eller højre. De kommer også i forskellige længder. Bedre seler anbefaler den store til dem over 6 fod høj, medium for dem mellem 5'2 "og 6 fod og små for dem under 5'2". Puder på indersiden af støbt kommer allerede oppustet, men du kan justere inflationen, hvis nødvendigt.
  • Du bør kun gå med Aircast, hvis din læge har ryddet du for at gøre dette. Ellers bør du bruge krykker til at holde vægten off den skadede fod. Du bør ordentligt uddannet af en læge eller terapeut, når du først begynder iført stemmer. Brug disse instruktioner som en guide i forbindelse med retningslinier af din læge.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com