Hvordan at oprette min egen gravsten

04/07/2012 by admin

Mange mennesker forberede deres egne begravelses ordninger i årene før deres død. Gør din egen begravelse arrangementer er en måde at bevare kontrollen over din endelige hvilested og lindre stress fra din familie, mens de sorg. Led i forberedelsen af din egen begravelse og nedgravning ordninger indebærer skabelse eller design af din gravsten, en proces, der kan være så enkel eller kompliceret, som du vælger.

Instruktioner

• Beslutte, hvilken slags gravsten ønskede. Traditionelle gravsten er lavet af granit, marmor eller bronze og normalt funktion navn af afdøde, deres fødsel og død, og en gravskrift. Dog bliver tilpasset gravsten, at fremhæve et bestemt karaktertræk eller interesse mere almindelige.

• Forskning selskaber, der gøre gravsten eller specialisere sig i at designe brugerdefinerede gravsten. De fleste virksomheder, der gør gravsten vil være villig til at arbejde sammen med dig i at designe og skabe en gravsten som led i at arrangere din begravelse. Kontrollere forskellige virksomheder og sammenligne priser.

• Designe din gravsten. Hvis du ønsker en traditionel gravsten, vil det være så simpelt som at placere en ordre på gravsten med datoen for din død, udelades. Hvis du ønsker en brugerdefineret gravsten, arbejde med en virksomhed, der har specialiseret sig i at skabe specialiserede gravsten for at opnå kvalitet og ønskede effekt.

• Køber din gravsten. Når din gravsten er blevet oprettet, kan det gemmes med en virksomhed eller i dit hjem indtil tidspunktet for din begravelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com