Hvordan at slippe af molluskler vorter

03/19/2012 by admin

Hvordan at slippe af molluskler vorter

Molluskler contagiosum eller molluskler vorter, er en tilstand, fælles for børn og nogle voksne. Vorter produceret af molluskler spredes nemt via direkte kontakt. Vorter, selv er normalt smertefri men kan være irriterende eller kosmetisk uønsket. Der er naturlige og medicinske måder at slippe af molluskler vorter.

Instruktioner

• Overveje at vente molluskler vorter at gå væk egen hånd. I de fleste mennesker løser de sig selv inden for et år eller to. Hvis vorter ikke er smertefuldt eller ubehageligt og ikke er i ansigtet, ingen medicinsk behandling er nødvendig.

• Prøv naturmedicin. Nogle af disse omfatter kolloid sølv, oliven blade ekstrakt og zell ilt. Tal med en biopat eller herbalist om korrekt anvendelse af disse retsmidler.

• Spørg din læge om medicin. Nogle vorte fjernelse medikamenter er effektive mod molluskler vorter; andre er ikke. Hvis du oplever kløe eller irritation omkring vorter, bruge hydrocortison creme på de kløende områder. Hydrocortison vil ikke fjerne eller behandle vorter, selv.

• Overveje andre vorte fjernelse teknikker såsom indefrysning, brændende, skrabning eller laser fjernelse. En læge eller en plastikkirurg vil følelsesløse område med en lokalbedøvelse inden behandling af molluskler med disse metoder.

Tips & advarsler

  • Forhindre spredning af molluskler ved at ikke dele håndklæder eller andre personlige genstande med andre. Også undgå at ridse eller picking på vorter at undgå at sprede dem på din egen krop. Tag ikke nogen naturlægemidler eller over-the-counter retsmidler for molluskler uden at tale med en professionel sundhedspleje udbyder. Nogle kan interagere med andre medikamenter, at du er på eller kan forværre molluskler.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com