Home Retsmidler for bronchiale overbelastning

03/15/2012 by admin

Home Retsmidler for bronchiale overbelastning

Bronkitis er en infektion eller betændelse i bronkier luftvejene, der fører fra spiserøret til lungerne. Normalt skyldes en virus, er det ikke behandles med medicin. Hvis din læge bestemmer, at din bronkitis er forårsaget af, eller har forvandlet til en bakteriel infektion, og antibiotika vil blive ordineret. Bronkitis, fører til bronchiale overbelastning, kan også være forårsaget af miljøgifte som cigaret røg og dampe, ifølge læger ved Mayo Clinic. Bronkierne bliver betændt og producere slim, hvilket medfører overbelastning.

Vand inde og ude

Bronchiale overbelastning er mere end en simpel irritation, det påvirker alt fra din vejrtrækning til dit humør til kvaliteten af din søvn, som vi alle ved berører alt om dagen. Uanset om du har akut bronkitis (kommer på hurtigt og efterlader inden for et par dage) eller kronisk bronkitis (lider med bronkitis flere dage i måneden, som regel i rygere) der er hjem retsmidler, som vil hjælpe dig med at lindre overbelastning.

Den første ting at huske til behandling af bronchiale overbelastning er at tilføje vand, både på ydersiden af kroppen og inde. Øget væskeindtagelse holder foringer af de bronchiale tarmkanalen fugtig og mukøse flyder så det kan blive udvist gennem hoste det op og ud af systemet. UMMC (The University of Maryland Medical Center) lister drikker mere væske, samt bruge en luftfugter som to af de bedste behandlinger for bronchiale overbelastning. Hvis bruger en luftfugter, vil du ønsker varm, fugtig luft, som kold luft kan forværre en hoste. Hvis du ikke har en varm tåge luftfugter eller vaporizer, hæld varmt vand i en stor skål, telt dit hoved med et håndklæde og indånde den fugtige luft. Fugtig luft også holder de mukøse løs og lindrer hoste.

Andre hjem retsmidler

Når ved hjælp af en luftfugter eller vejrtrækning fugt fra en skål, der er æteriske olier du kan føje til det vand, der vil hjælpe med vejrtrækningen. I en rapport fra UMMC, har undersøgelser fundet eucalyptus olie hjælper med at holde mukøse løs i luftvejene. Tilsættes nogle dråber af 100% ren eucalyptus olie, skål med dampende vand, eller vand i luftfugter eller vaporizer. Du kan også koges 4 spsk af eukalyptus blade og 2 spsk af pebermynte blade, derefter sætte vandet og blade i en skål og telt dit hoved for at indånde dampene.

Pebermynte er en anden æterisk olie, der holder de mukøse løs og kan klare overbelastning. Det kan være en erstatning for eucalyptus olie, eller bruges sammen med den.

Et andet hjem afhjælpe at tilføje til damp dampe fra en skål er hakket løg. Løg løsner de mukøse og hjælper det flow, lette både nasal og bronchiale rør overbelastning.

Det bedste middel mod bronchiale overbelastning er resten. Din krop har brug for tid til at reparere sig selv i stedet for at bruge al sin energi på andre funktioner.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com