Strategier for at håndtere Depression, iskias & rygsmerter

03/21/2012 by admin

Kroniske ryg smerter forårsaget af Ischias hænger ofte sammen med depression. Den svækkende effekt begrænsninger for bevægelse kan have en dybtgående indvirkning på psyken. Desværre, den apati, som kommer med depression kan efterlade dig ude af stand til at træffe foranstaltninger, der kan mindske dine rygsmerter, og i sidste ende passivitet kan gøre din ryg smerter værre. Så går den endeløse cirkel af smerte og depression.

Anerkende Depression

Symptomer på depression omfatter angst, nedsat libido, dårlig appetit, søvnløshed, vrede, sorg, moodiness, manglende koncentration og tilbagetrækning fra samfundet. Kort sagt, deprimerede mennesker ikke bekymrer sig om noget og har intet ønske om at gøre noget. De mister interessen for ting, der engang gjorde dem glade. Hvis du har både iskias rygsmerter og symptomer på depression, det vil ikke være let at handle, men dit liv vil forbedre, hvis du gør noget.

Håndteringsstrategier

Adressering depression med medicin vil løfte dit humør og også hjælpe med at lindre smerter. Nogle antidepressiva er formuleret til at behandle angst, kronisk smerte, og søvnforstyrrelser, angribe flere centrale symptomer på én gang.

Stretching øvelser eller Fysioterapi er gode muligheder for at lindre smerter og depression. Hvis du ikke har råd til langsigtet fysioterapi, overveje at tage op en form for motion, der er bygget op omkring langsom, omhyggeligt kontrollerede bevægelser, som tai chi. da praktisere tai chi, du fokus på vejrtrækning og langsom, rolig bevidst bevægelser, som fremmer en tilstand af stress-reducerende. De fleste af øvelserne er blid, at enhver kan gøre dem.

Akupunktur er hurtigt ved at blive anerkendt som en effektiv alternativ behandling af kroniske smerter. Det kan ikke arbejde for alle, men der er ingen bivirkninger eller lægemiddelinteraktioner, og det er en gammel praksis, der virker for mange mennesker. En retssag undersøgelse ledet af Daniel Cherkin, Ph.D., for Group Health Center for sundhed Studies i Seattle, udgivet en erklæring i maj om effektiviteten af akupunktur i behandling af lændesmerter. Forskerne var glad for, at grupper, der modtager akupunktur og simuleret akupunktur rapporterede signifikant smertelindring over et år i forhold til traditionelle pain relief behandling. De kunne ikke, men finde ud af, hvorfor simuleret, noninvasive akupunktur havde samme resultat som akupunktur og planlægger at følge op på resultaterne med nye undersøgelser.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com