Hvad er knæ patellofemorale smerter?

03/19/2012 by admin

Patellofemorale smerter påvirker knæskallen (patella). Ifølge, FamilyDoctor.org den præcise årsag til betingelsen er stadig ukendt, men det er formentlig relateret til hvordan patella interagerer med lårbenet.

Beliggenhed

Patellofemorale smerter kan opstå bag eller omkring knæskallen, og det kan vises i enten eller begge ben, ifølge American Academy af praktiserende læger (AAFP).

Funktioner

Patellofemorale smerter kan stige med fysisk aktivitet som løb, faldende eller stigende trapper og efter at have siddet for lang tid.

Betydning

Patellofemorale smerter er den mest almindelige diagnose af knæsmerter blandt ambulante patienter og er et fælles problem for løbere og andre sportsfolk.

Behandling

De anbefalede behandling af patellofemorale smerter omfatter icing knæet, skiftende aktiviteter, som forværrer tilstanden, fysioterapi, taping området og ved hjælp af indlægssåler, ifølge AAFP.

Overvejelser

Kirurgi er kun nødvendig sjældent til behandling af patellofemorale smerter, ifølge AAFP. Nogle mennesker kan være nødvendigt at blive behandlet for en længere periode ved hjælp af forskellige teknikker for at finde lindring.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com