Hvordan til at rense dit blod & lymfesystemet

08/20/2010 by admin

Lymfesystemet er ansvarlig for at fjerne giftigt affald fra blodlegemer og transportere dem til leveren og nyrerne til rensning og fjernelse. Blodlegemer transporterer de vitaminer og mineraler din krop for velfungerende. Når lymfesystemet og blod ikke er ren, dit immunforsvar går ned, og du er så modtagelige for sygdomme.

En udrensning kost bør gennemføres med urter for at rense kroppen, ifølge Jeevan Rasksha, et selskab i Indien, der er dedikeret til dygtiggørelsen liv og sundhed med blod, øje, ernæringsmæssige oplysninger og donationer.

Instruktioner

• Spis frugter med lavt GI som æbler, bær og vandmelon på den første dag. Drik masser af vand og tage de urter, der er nævnt i listen over ingredienser. Disse urter kan findes i te, supplement eller tinktur form. For te, kan en tepose bruges til tre kopper te hele dagen. Placer en pose i et krus og hæld kogende vand på toppen. Dække med en tallerken og lad stejl til 15 minutter. Kan tilsættes sukker eller honning til at forsøde.

Kosttilskud kan findes i kapselform. Tage to kapsler hver supplement tre gange dagligt medmindre andet instrueret på etiketten. Tinktur doser vil variere afhængigt af urt styrke. Jo stærkere urten, jo mindre er nødvendig. Doseringen kan spænder overalt fra to til tre dråber til en fuld dropper.

• Drikke te og tage kosttilskud anbefales over den anden dag. Du kan også drikke kamille og isop te.

• Damp grøntsager eller Spis dem rå på den tredje dag, ud over at drikke te og masser af vand.

• På den fjerde dag, gøre en bouillon med kål, broccoli, løg, grøn peberfrugt, blomkål og persille. Bruge den keltiske havsalt til sæson det. Drik vand og te. Tage kosttilskud.

• Gentag som ønsket.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com