Hvad er fordelene ved Remifemin?

05/23/2012 by admin

Remifemin er en urtekosttilskud, der er truffet for at lindre fælles symptomer, at kvinderne oplever som følge af overgangsalderen (permanent menstruation ophør). Det er en naturlig medicin, der kommer i tabletform. Det er udvundet af sort cohosh planten. Sammen med kroppen arbejder Remifemin for at fremme fysisk og følelsesmæssig harmoni. Der er mange fordele forbundet med Remifemin.

Overgangsalderen symptomer

Den vigtigste fordel at bruge Remifemin er det faktum, at det reducerer ubehag, der kommer omkring fra overgangsalderen symptomer. Dette urtekosttilskud hjælper kvinder beskæftige sig med symptomer, herunder hedeture, søvnløshed, nattesved, humørsvingninger og irritabilitet.

Sort Cohosh ekstrakt

Remifemin indeholder en særlig sort cohosh-ekstrakt, der blev produceret ved hjælp af moderne analysemetoder og resultater i standardiseret sort cohosh root ekstrakt (som, i modsætning til andre typer af sorte cohosh, har absolut ingen effekt på niveauet af hormoner). Standardiseret sort cohosh producerer en bedre sammensatte spektret i forhold til sort cohosh stammer fra andre udvinding teknikker. Også, det indeholder ikke nogen østrogen og er fuldstændig stoffri.

Få bivirkninger

Remifemin har meget få bivirkninger. Fleste af sine brugere oplever ikke nogen negative bivirkninger som følge af brug, overhovedet. Et lille antal af brugere har klaget over milde mave ubehag.

Negative lægemiddelinteraktioner

Remifemin synes ikke at have nogen negative interaktioner med andre lægemidler. Men for kvinder ved hjælp af enhver form for receptpligtig medicin, det er altid smart at rådføre sig med en læge eller apoteket før du tager Remifemin.

Brystkræft

Remifemin er også helt sikkert for kvinder, der har oplevet brystkræft til at bruge. Det er bevist at ikke have nogen negative østrogene effekter (hvilket betyder, at det ikke opfører sig på samme måde til østrogen hormon).


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com