Hvordan man kan hjælpe børn med specifikke sprog nedskrivninger

04/23/2012 by admin

Hvordan man kan hjælpe børn med specifikke sprog nedskrivninger

Børn, der har svært ved at tale, skrive, læse, eller forstå tale kan have specifikke sprog værdiforringelse. Symptomerne på denne lidelse er en begrænset ordforråd, nervøsitet om taler, usammenhængende tale, besvær formulere sætninger og dårlige test resultater. Børn med specifikke sprog nedskrivninger kræver ofte ved hjælp af en talepædagog eller tale-sprog patolog. Men forældrene kan styrke terapeutiske begreber i hjemmet. Nyttige teknikker omfatter at tilskynde børn til at tale, læse højt, og ignorerer generende adfærd, såsom stammen.

Instruktioner

Professionel hjælp

• Besøge din børnelæge først at sikre, at dit barn tale ikke berøres fysiske abnormiteter. Børnelæger kan også foretage henvisninger til talepædagoger, når det er nødvendigt.

• Bede dit barns læge eller skole om en henvisning til en passende talepædagog eller tale-sprog patolog. Disse fagfolk kan udvikle en behandlingsplan, der er baseret på en række test designet til at identificere styrker og svagheder i sprogbrug.

• Følge op med dit barns skole til at sikre, at lærere og skoleforvaltninger er klar af ethvert fremsat af en talepædagog eller andre medicinske professionelle.

Hjemme Support

• Opmuntre dit barn til at holde øve tale og skrive. Belønning indsats og små succeser med ros og opmuntring. Ikke påpege åbenlyse fejl, selvom de er gentaget. Især tidligt om, er det vigtigt for børn at bare holde forsøger at udtrykke sig selv.

• Undgå at afbryde, farende dit barn eller udfylde det korrekte eller mangler ord, når hun taler. Ved at tale i en bevidst og unhurried måde, du opmuntre dit barn til at tage sin tid så godt, som kan hjælpe med at forbedre tale nøjagtighed.

• Læs med dit barn, hverve hans deltagelse ofte. Bede om tilbagemelding, svar og kommentarer om materialet. Hvis dit barn har nogle kommentarer, give et par af dine egne til at demonstrere en typisk reaktion. Hvis dit barn har succes med at afgive udtalelser om læsning, Spørg stadigt vanskeligere spørgsmål.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com