Hvad er fordelene ved højdosis fiskeolie på vægttab?

04/23/2012 by admin

Hvad er fordelene ved højdosis fiskeolie på vægttab?

Fiskeolie har været kapret for sine sundhedsmæssige fordele i år, som en form for sunde fedt, der omfatter betændelse reducerende som omega-3 fedtsyrer. Det kan endda øge vægttab, hvis det kun lidt.

Hvad er fiskeolie?

Som navnet antyder, er fiskeolie taget fra væv af fede fisk som laks, hvid tun og makrel. Det indeholder omega-3 fedtsyrer, DHA og EPA. Alle disse stoffer hjælpe med at reducere betændelse i kroppen.

Dosering for regelmæssig sundhedsmæssige fordele

På grund af dens kraftfulde anti-inflammatoriske egenskaber, kan en regelmæssig dosering af fiskeolie hjælpe med at reducere risikoen for hjerteanfald og slagtilfælde. Det kan hjælpe med at sænke kolesteroltallet og kan medvirke til at reducere arteriel plaque. En gennemsnitlig dosis for en voksen sundhed vedligeholdelse er omkring 0,3 til 0,5 gram om dagen kombineret EPA/DHA. Der arbejder ud til én eller to 1000 mg tabletter om dagen.

Effektivitet som et vægt tab støtte

Universitet i South Australia fandt i en undersøgelse, som fiske olie aids vægttab ved at øge muligheden for fedtforbrænding og øge blodgennemstrømningen til musklerne under træning. I en anden undersøgelse offentliggjort i International Journal of Obesity, fandt forskerne fra Island, at fiskeolie kosttilskud øget vægt tab hastighed lidt, alle andre faktorer lige.

Dosering af fiskeolie til vægttab

Baseret på resultaterne af disse undersøgelser, ca 1,5 til 2 gram om dagen kombineret DHA og EPA er en god mængde for at hjælpe vægttab. Der arbejder ud til omkring fem eller seks 1000 mg kapsler om dagen.

Hvor kan man købe fiskeolie

Fiskeolie er bredt tilgængelige i disse dage, oftest som glas med kapsler på dit lokale supermarked eller stof butik. Lidt højere kvalitet versioner, herunder mærker taget som olie direkte fra flasken, er tilgængelig på helsekost butikker. Sørg for at tjekke kvaliteten af dit brand, før du køber, på en hjemmeside som Environmental Defense Fund.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com