Hvad er tegn og symptomer på cerebrovaskulær sygdom?

04/29/2012 by admin

Hvad er tegn og symptomer på cerebrovaskulær sygdom?

Ifølge Penn State children's Hospital i Hershey, Pennsylvania, er cerebrovaskulær sygdom en type af slagtilfælde, der forårsager hjernevæv at dø fra mangel på ilt. Denne type af slagtilfælde kan ske på alle alderstrin, men det er mere tilbøjelige til at forekomme i de første fem år af barndommen. Denne type af slagtilfælde er resultatet af en blokerede blodkar. Børn, der lider af denne type stoke normalt har andre helbredsproblemer, såsom seglcelleanæmi eller cyanotiske hjertesygdomme.

Migræne

Ifølge Penn State children's Hospital er migræne et tegn på cerebrovaskulær sygdom. Men husk på, at en migræne kan også angive andre typer af slagtilfælde samt. Hvis dit barn klager over en svær, immobilisere hovedpine, tage ham på skadestuen straks. Dette er især vigtigt, hvis dit barn lider af andre medicinske tilstande.

Synsproblemer

Et andet tegn på cerebrovaskulær sygdom er problemer med synet. Dit barns vision vil pludselig blive meget fordrejet og sløret. Dette vil til gengæld føre til problemer med koordination og balance samt. Hvis du bemærker en eller flere af disse symptomer, tage dit barn til skadestuen straks.

Tale vanskeligheder

Et andet symptom på cerebrovaskulær sygdom er vanskeligheder i tale. Dit barn vil kæmpe for at tale, fordi hjernen ikke kommunikere ordentligt med de nerver, der er involveret i tale. Efter dit barn har genvundet, kan hendes tale være permanent nedsat.

Andre symptomer

Cerebrovaskulær sygdom kan også forårsage andre symptomer, såsom kvalme, opkastning og følelsesløshed i ansigtet. Symptomerne på cerebrovaskulær sygdom er magen til andre typer af slagtilfælde. Når hjernen mister ilt på grund af en blødning, er hele kroppen påvirket, herunder tale og koordinering. En person, der oplever denne type af slagtilfælde kan have en eller alle af disse symptomer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com