Mentale handicap hos børn

09/06/2012 by admin

Americas specialundervisning lov definerer mental retardering som væsentligt udfører under normal intellektuel funktion og sameksisterende med andre underskud i adaptive adfærd, der kan være opstået under barnets udviklingsmæssige proces og vil påvirke hans læring i skolen. Ifølge Merck, har lægerne besluttet, at udtrykket "udviklingshæmning" båret sådan en skadelig stigmatisering, de først omtales det som et psykisk handicap før du udskifter det med intellektuelle handicap. Ifølge National udbredelse Center for børn med handicap, mere end 600.000 børn kæmper med et mentalt handicap.

Årsager

De fleste tilfælde af psykiske handicap opstår under eller lige efter graviditet. Nogle tilfælde udløses af unormale gen kromosomer, såsom Downs syndrom eller Tay - Sachs sygdom, hvor intellektuelle handicap ofte sameksisterer. Dårlig prænatal pleje kan også forårsage intellektuelle handicap, som i hvis mor drikker for meget og udvikler føtalt alkoholsyndrom (FAS), eller hvis hun udvikler preeclampsia i sin anden eller tredje trimester. Børn kan dog også udvikle lidelse ikke modtage tilstrækkelig ilt ved fødslen eller i barndommen af underernæring, infektioner som mæslinger, meningitis eller en alvorlig hoved traumer.

Symptomer

Nogle forældre kan mærke synlige tegn i deres børn som spædbørn, såsom en usædvanligt store eller lille hoved, eller deformiteter på deres hænder. Men, de fleste tegn vil ikke være så indlysende, indtil børnene er børnehaveklasse-alderen. Berørte børn kan tale meget langsomt og kun i et par ord sætninger. De har svært ved at være uafhængige og klæde sig selv. Børn kan blive frustreret nemt og kaste raserianfald, nogle gange slår andre børn i deres udbrud. Da forældre og lærere ikke ser for meget med hensyn til sprog og kognitive udvikling indtil børnehave, er det ofte når diagnosen først begynder.

Diagnose

Et team af eksperter, bestående af en pædiatrisk neurolog, psykolog, tale patolog og terapeuter, vil evaluere barnet ved at teste intellektuel funktion og fastlægge årsagen til lidelsen. Mens årsagen kan være irreversibel, kan det hjælpe kortlægge behandlingsplan og afgøre, om barnet har flere lidelser. Nogle børn kamp med fysiske lidelser som cerebral parese eller sprog lidelser som ordblindhed. Læger vil fuldføre en tredelt vurdering, bestående af overordnede interviews, barn iagttagelser og tests, såsom Wechsler intelligens skalaen for børn-IV, som tester intellektuel argumentation, og Vineland Adaptive adfærd skalaer, som kontrollerer for uafhængigt liv færdigheder, sprog og bevægelsesevner. Lægerne skal kombinere og studere data til at give en diagnose.

Niveauer

For milde retardering med en IQ på 52-69, børn under 6 år kan udvikle sprog og sociale kompetencer med kun lidt forsinket motoriske udvikling, mens ældre børn og teenagere vil lære op til omkring en 6. klasse curriculum af deres sene teenageår. For dem, der lider af moderat retardering med en IQ af 36 til 51, småbørn lærer at tale og gang men vil drage fordel af hjælp, mens ældre børn og teenagere vil sandsynligvis gøre det gennem en elementær curriculum og udvikle nogle hensigtsmæssige sociale færdigheder. Med svær retardering--en IQ på 20 til 35--unge børn kæmper med dårlig koordinering og kan kun tale et par ord, mens ældre børn og teenagere kan lære daglige vaner, hvis gentages ofte. Med dyb retardering, en IQ på 19 eller mindre, har alle grupper meget lidt kommunikation eller motordrevne færdigheder.

Behandling

Et hold vil hjælpe afgøre den bedste fremgangsmåde. Børn er bedst til bor hjemme hos deres forældre, men det kan være nyttigt at have en pårørende, hvis dit barns retardering er svær. National udbredelse Center for børn med handicap antyder uddanne dig om lidelsen og at deltage i en støttegruppe for at konversere med andre forældre. Sørge for at sætte dit barn i en specialundervisning klasseværelse, hvor han kan få den ekstra hjælp, han har brug for, og spørge læreren til at forklare tingene langsomt og nedbryde trin til at hjælpe ham med at forstå.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com