Health Care uddannelse og undervisning

08/21/2010 by admin

Sundhedspleje uddannelse og erhvervsuddannelse er en levedygtig inden for faglig uddannelse med masser af karrieremuligheder for voksne, fortsætter sundhedspersonale og fagfolk, der ønsker at ændre streams af specialisering.

Bachelor i sygepleje (BSN)

BSN er et fireårigt program, om ansøgere kan optages til en et - eller to-årig accelereret programmet afhængig af deres grad af uddannelse og erhvervserfaring i alle andre inden for uddannelse. En BSN grad kvalificerer dig til at forfølge en karriere som en registreret sygeplejerske på hospitaler og andre medicinske områder herunder plejehjem og hospitaler klinikker.

Licens praktiske sygeplejerske (LPN)

Ansøgere til LPN program skal have en foundational sygepleje certifikat eller en bachelorgrad i sygepleje fra en stat uddannelsesinstitution, Fællesskabet eller faglig college. En LPN grad ruster dig til at arbejde på hospitaler og klinikker under tilsyn af registrerede sygeplejersker og læger. LPNS er kvalificerede til at levere grundlæggende sengelamper pleje, som omfatter optagelse vitals tegn og give injektioner.

Fysioterapi

Fysioterapi grader omfatter Massageterapi, sundhed, fitnesstræning, ergoterapi og åndedræts terapi. En fysisk terapi grad kvalificerer dig til at arbejde på hospitaler, klinikker og hjem, bistand til patienter med fysiske handicap og smerte.

Health Care Management

Fællesbetegnelse for sundhedspleje ledelse står for erhvervslivet og ledelsesmæssig uddannelse inden for medicinsk fakturering, kodning og medicinsk administrative tjenester. Det omfatter også professionelle og avancerede offentlige sundhed pleje lederuddannelse.

Health Care ernæring

Denne pædagogiske stream er kendt som holistisk sundhed. Det betyder, at sundhedspleje og forvaltning kræver behandling af hele kroppen system og ikke bare en del. Holistisk sundhed omfatter grader i diætstyring og ernæring, førskoleundervisning og holistisk terapi og spa-behandlinger og Massageterapi.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com