Sundhedsmæssige fordele af torsk lever olie

03/26/2012 by admin

Mange amerikanere tage torsk lever olie som et kosttilskud på grund af dens sundhedsmæssige egenskaber. Olien, er som navnet antyder, lavet fra leveren af torsken. Det sælges i både flydende-olie form og i kapsler. I modsætning til fisk du køber på markedet, som kan indeholde kviksølv, levertran fra kvalitet kilder gå gennem en rensningsproces og indeholder ingen spor af disse skadelige forurenende stoffer.

Fordele

Levertran er en rig kilde til mange nyttige vitaminer og næringsstoffer, herunder vitamin A, vitamin D og to Omega-3 fedtsyrer: DHA (docosahexaensyre) og EPA (eicosapentaensyre). Forskning tyder på, at tage torsk lever olie sænker din risiko for depression, bygger stærke knogler og tænder, reducerer inflammation i din krop og holder den hjerte-kar- og nervesystem sund.

Sygdom behandling

At tage torsk lever olie kan hjælpe mindske smerter fra gigt, ben og muskelsmerter og andre inflammation betingelser. Eksperter mener, at denne olie kan også hjælpe lette PMS og menopausale symptomer. På grund af D-vitamin niveauer, kan det forbedre knoglemineraltætheden hos kvinder med osteoporose.

Sygdomsforebyggelse

På grund af de Omega-3 fedtsyrer (DHA og EPA), der i levertran, bidrager dette tillæg til at forebygge hjertesygdomme. Det forbedrer hukommelsen og hjernen funktion og bidrager til en bedre knogle sundhed. Undersøgelser tyder på, at levertran kan sænke risikoen for type 1 diabetes hos børn samt sænke niveauet af dårlige kolesterol i kroppen. Næringsstofferne i levertran kan også støtte i forebyggelse af kræft, herunder lung cancer og barndom leukæmi.

Bivirkninger

Levertran er sikkert at tage i moderate mængder, men gravide eller enkeltpersoner tager medicin bør kontakte en sundhedspleje udbyder før du tager det på en regelmæssig basis. Det indeholder et højt niveau af a-vitamin, som kan være skadeligt i overskud.

Anbefalede doser

Eksperter foreslår, at du tager 1 tsk af torskelevertran eller en blød gel kapsel dagligt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com