Vrangforestillinger af Reference i Bipolar lidelse

07/20/2012 by admin

Bipolar lidelse og skizofreni er to af de mest farlige og misforstået psykiske sygdomme. Selv om de er separate lidelser, deler de vrangforestilling tankeprocesser og andre funktioner, der kan blive alvorlig ganske hurtigt. Vrangforestillinger medføre folk til at løsne sig fra samfundet og virkeligheden og patienter er ofte fast i deres egen lille, private og torturous sygdom indtil korrekt behandling kan opnås.

Definition

I praksis med psykologi opstår en illusion af reference, når en person fejlagtigt mener han er genstand for bemærkninger, adfærd og latterliggørelse, normalt viser sig at være godartede eller har absolut intet at gøre med ham. Den bipolære person opnår denne form for illusion af projicere sig på hvert emne i samtale, bemærkning eller reaktion, virkelig at tro at han er ved at blive rettet. Vrangforestillinger af reference også forekomme når en bipolar person fejlagtigt mener at tilfældige begivenheder, sange, tv-shows eller endda daglige begivenheder er meningsfuld og holde betydning kun til ham.

Ensartethed

Vrangforestillinger af reference er meget almindelige i bipolar lidelse. De ledsager paranoid og psykotiske tanker, der ofte problemer med og forringe bipolære patienter på daglig basis. Dem med bipolar lidelse føler ofte vrangforestillinger uddybning når de træder ind i en manisk fase. Dog kan vrangforestillinger stadig være til stede i den depressive fase og højne paranoia en person lider naturligvis af bipolar lidelse.

Negativ Social interaktion

Social interaktion bliver et problem for bipolar patienten, ikke fordi hun mangler sociale færdigheder, men på grund af vrangforestillinger af reference. Lille bemærkninger, ulige smiler og hvisker alle er omdannet til spydig bemærkninger med skjulte betydninger, beskidte udseende og hviskede eventyr om den person lider af bipolar lidelse. Bipolar syge finjustere deres ører og øjne under sociale interaktioner og ofte forvente at de vil være emnet for usmageligt diskussion eller latterliggørelse eller at andre blot forsøger at ødelægge deres gode navne med bagvaskelse. Ikke alene gør personen med bipolar lidelse mener, at andre bagtale hende, hun mener de gør det med ondskab og fornøjelse. Hun kan så fejlagtigt piskesnert ud og verbalt eller fysisk angriber en anden person. Ved at forsøge at fejlagtigt beskytte sig selv mod latterliggørelse, kan bipolar patienten faktisk blive emne for megen spekulation og latterliggørelse.

Mani

Når bipolare patienter går ind i Mani, bliver hver symptom de vise mere radikale end det var i den depressive tilstand. Mani også har virkningen over oppumpning den persons ego; mange bipolare patienter tror grunden folk bagvaskelse dem og være skadelig er fordi andre er jaloux på en bestemt spektakulære færdighed eller talent, de har. Vrangforestillinger af reference er meget farligt i den maniske fase--i denne fase, en person med bipolar lidelse opfører sig unormalt ved at tage risici, kæmper, gambling, engagerende i ubeskyttet sex, arbejder på lidt søvn og presser sig selv til at arbejde hårdere på mindre nedetid. Mani er en fase, hvor ukontrollabel tanker løbe vild gennem hjernen.

Konklusion

Med tiden, er det håbet, at den almindelige befolkning vil begynde at se, at vrangforestillinger er meget skræmmende og smertefulde prøvelser og ikke noget, en person med bipolar lidelse kan slå fra, som hun vil.. Vrangforestillinger blive magtfulde sandheder til personen og give hende en stor mængde af følelsesmæssige, fysiske og psykiske lidelser. Selv om medicin ikke kan helbrede vrangforestillinger hele tiden, kan det hjælpe patienten til at forstå det større billede og begynde at arbejde gennem hendes vrangforestillinger og se sandheden for hvad det egentlig er.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com