Balance udstyr til særlige behov

07/28/2012 by admin

Balance udstyr til særlige behov

Særlige behov med balance lidelser opstår ofte efter slag, kvæstelser i hovedet, indre øre problemer, angst eller panikanfald og vision-relaterede spørgsmål. Personer med balance problemer opleve svimmelhed, besvimelse spørgsmål og fysiske ustabilitet. Små børn med særlige behov oplever ofte balancering problemer, når de starter spæde og flytte rundt. Udstyr til uddannelse balance og koordination færdigheder for voksne og børn er tilgængelige fra særlige behov og gym gear leverandører, men bør aldrig anvendes uden lægeligt tilsyn eller samtykke.

Vipper og balancerer bestyrelser

Vipper, balancerer eller balancing boards kommer i runde eller firkantede figurer og er enten fremstillet af plast eller træ. Når stepping på bord, det vil flytte og brugere er forpligtet til at bruge deres balancering evner for at holde overfladen selv. Modkontoen bestyrelser er tilgængelige for voksne og børn og koster mellem $26 og $60 i 2010.

Balance bjælker

Lav balance bjælker der ofte bruges i gymnastik, men er et fremragende værktøj til at forbedre dynamiske stående, balance, grov motorik og koordinering for personer med særlige behov. Brugerne er simpelthen nødvendigt at gå planken ud uden at glide ned. Balance bjælker er tilgængelige for voksne i træ, og børn i holdbart plast eller skum. Priserne i 2010 var $100 for børns bjælker og $400 til voksen bjælker.

Pedal vandrere

Pedal vandrere består af to pedaler, fire hjul og afhængig af færdigheder og behov, sidehåndtag holdepunkt. For at komme i gang, børnene træde på pedalerne, få fat i håndtagene og gøre pumpning bevægelser med deres fødder for at flytte fremad eller bagud. Ved hjælp af pedal vandrere forbedrer balancen, hånd-øje koordination og reflekser til børn med særlige behov; pedal vandrere er ikke tilgængelige for voksne. Udstyret koster ca $80 fra 2010.

Physio bolde

Physio bolde er populær først og fremmest på grund af de mange muligheder, de tilbyder til brug. Bolde kommer i forskellige størrelse og er særdeles velegnede til personer med alvorlige handicap og særlige behov, som de kan udvikle balancering færdigheder med lidt indsats ved blot siddende eller liggende på overfladen af kuglen. Physio bolde omkostningerne fra $40 i 2010.

Tønde gennemsøgninger og ruller

Tønde kravler og ruller kommer som oppustelige kits eller i hård plast og er specielt designet til at udfordre motorik, koordinering, og balance til mennesker med et handicap og særlige behov. Børn eller voksne kan sidde inde i eller på toppen af tønden og flytte udstyr i sig selv, eller de er roteret af en anden. Fra 2010, tønde kravler og ruller pris mellem $300 og $400 og er til rådighed i barn og voksen størrelser.

Flotation måtter

Flotation måtter er swimmingpool motion redskaber egnet til brug af personer med særlige behov, hjerneskade eller svære fysiske handicap. Måtter, som kan justeres til brug af børn og voksne, give flotation for balancetræning, koordinering øvelser og afslapning terapi. Flotation måtter var prissat til $40 i 2010.

Trehjulede motorcykler og Recumbents

Voksne og børn med balancering problemer er som regel forhindres ved hjælp af konventionelle cykler, men specielt udviklede trehjulede cykler, recumbents og cykel-biler med tre og fire hjul vil ikke kun give mulighed for større mobilitet, men også give en vis mængde af balance og koordination uddannelse. Trikes i 2010 startede på $200, mens recumbent cykler koster ca $2.200.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com