Alkohol brug vs alkohol misbrug statistik

07/22/2012 by admin

Drikke alkohol er bredt accepteret i mange kulturer. Centers for Disease Control rapporter, at over 60 procent af voksne drikker alkohol. Fordi det er så socialt acceptabelt at bruge alkohol, kan det være svært at genkende, når brug har forvandlet til misbrug.

Fakta

Mange voksne drikker alkohol, men de fleste gør det i moderation. Alkohol er et stof, som giver det et stort potentiale for misbrug og afhængighed. Efter om-alkohol-Abuse.com, har mere end halvdelen af voksne i USA rapporteret, at mindst ét familiemedlem har et alkoholproblem.

Tegn på alkoholmisbrug

En person, der misbruger alkohol er ikke nødvendigvis fysisk afhængige af narkotika-alkohol, men han eller hun begynder at have problemer som følge af drikke. Enkelt kan fortsat drikke på trods af tilbagevendende finansielle, sundhed eller arbejde problemer, og kan bruge alkohol i situationer, der er farlige, såsom spritkørsel.

Tegn på alkoholisme

Alkoholisme er fysisk afhængighed af alkohol, der resulterer i tilbagetrækning symptomer når gøres forsøg på at afslutte drikke. Det er kendetegnet ved en stærk trang til alkohol. Der er problemer med at styre den forbrugte mængde og gradvist mere og mere alkohol er nødvendig for at producere den ønskede effekt.

Overvejelser

Kortsigtede alkoholmisbrug kan forringe dømmekraft og koordinering, øger risikoen for ulykker. Langsigtede alkoholmisbrug kan føre til alvorlige sundhedsmæssige konsekvenser, såsom hjerneskader, skrumpelever og visse kræftformer. CDC rapporterer, at mere end 22.000 mennesker dør hvert år af alkohol-induceret dødsfald.

Forebyggelse/løsning

Alkoholmisbrug eller afhængighed er en behandlelige sygdom. Hvis du eller en elsket viser tegn på alkoholmisbrug, tale med din sundhedspleje udbyder om behandlingsmuligheder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com