Hvad er årsagerne til urinvejsinfektioner hos ældre mænd?

03/05/2012 by admin

Mens mænd er mindre tilbøjelige end kvinder til at have hyppige urinvejsinfektioner, eller urinvejsinfektioner, er ældre mænd en ulempe. Urinvejsinfektioner er almindelige hos ældre mænd på grund af svækket urin muskler, katetre og problemer med rengøring selv. I en langsigtet pleje indstilling er en UTI næsten uundgåeligt, som patienten er normalt sengeliggende og ofte ude af stand til at kommunikere.

Svækket urininkontinens muskler

Som en mand i alderen, svækker hans blæren muskler. Når en ung person tisser, tømmer han sin hele blæren. Mange ældre mænd, men gør ikke fordi deres muskler er for svag. Dette efterlader i blæren resterende urinen, der bliver en grobund for dårlige bakterier. Hvis musklerne svække nok, kan en mand blive helt inkontinente, ude af stand til at holde i sin urin eller afføring. Inkontinens øger risikoen for en UTI.

Forkert Perineal pleje

Bækkenbunden henviser området omkring kønsorganerne og anus. Hen til ordentligt ren området, skal du tørre hvis fra front til bag eller fra kønsdelene til anus. Går den modsatte vej introducerer dårlige bakterier til urinrøret og øger risikoen for en infektion. I uomskårne mænd, området under forhuden skal rengøres grundigt efter nogensinde vandladning, eller resterende urin indsamler under huden og bakterier vil indtaste urinrøret.

Katetre

Inkontinente mænd kan være udstyret med et kateter i håb om at undgå urinvejsinfektioner. Katetre, dog sænke kun risikoen for urinvejsinfektioner, hvis de er ordentligt rengjort og ændrede regelmæssigt. Fecal spørgsmål ofte finder vej til kateteret og føres ind i urinrøret. Da manden er inkontinente, er der ingen måde at forhindre dette. Kateter røret skal rengøres grundigt efter hver afføring og skal udskiftes med regelmæssige mellemrum efter lægens anvisninger.

Forstørret prostata

En forstørret prostata, eller prostatitis, er hævelse af prostata, der omgiver urinrøret og udskiller et stof, der bremser bakterievækst. En unormal prostata sænker beskyttelsen mod bakterier ind i urinvejene, forlader manden på et højere risiko for infektion.

Nyresten

Nyresten kan blokere passage af urin gennem urinrøret, forlader resterende urin i tarmkanalen og indføre bakterier og infektion. Nyresten er almindelig hos ældre mænd, der er dehydreret eller har en historie om nyre-infektion.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com