Odontologer & seler oplysninger

05/05/2012 by admin

Odontologer & seler oplysninger

En specialtandlæge, er en tandlæge med to til tre års yderligere specialiseret træning. En specialtandlæge korrigerer justeringen af tænder og kæber, ifølge den amerikanske Association Odontologer.

Alder

Den amerikanske Association Odontologer angiver at Ortodonti er for alle aldre og at der er en voksen ud af hver fem patienter. Det anbefales, at børn besøger en specialtandlaege i en alder af syv.

Fordele

Fordele ved Ortodonti omfatter bedre funktion af tænder, lettere rengøring og bedre udseende, ifølge den amerikanske Association Odontologer. Ifølge The Ortodonti seler informationsside, kan Ortodonti sænke chancerne for at udvikle hjertesygdom.

Typer

Der er forskellige typer af seler, herunder de sædvanlige metal klammeparenteser og Invisalign seler, som ikke er synlig, ifølge The Ortodontisk seler oplysningsside.

Omkostninger

Omkostninger til tandregulering varierer, afhængigt af det geografiske område og typen af behandling nødvendig. Nogle dental insurance planer yde nogle dækning og mange Odontologer tilbyde betaling planer, ifølge den amerikanske Association Odontologer.

Kirurgi

I nogle tilfælde kan kirurgi være nødvendig til at løse problemer, svære bid, ifølge The Ortodontisk seler oplysningsside. En forkert bid kan resultere i andre spørgsmål, såsom taleproblemer, tygge vanskeligheder og kæbeleddet (kæben fælles) lidelse (TMJ).


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com