Sådan får du autogen træning til Stress

04/01/2012 by admin

Autogen træning kan hjælpe dig med at håndtere stress og styrke en positiv adfærd i dit liv. Det lærer du at oprette følelse af varme og afslapning i kroppen og hjælper dig med at opnå god mental sundhed og fred i sindet. Du kan endda bruge autogenics til at hjælpe dig med at overvinde destruktiv adfærd såsom gambling, rygning eller irrationelle frygt. Læs videre for at lære at få autogen træning til stress.

Instruktioner

• Finde en rolig behagelig sted hvor du kan slappe af. Læn dig tilbage i en behagelig stilling, hvor du ikke bliver forstyrret.

• Begynd med en cyklus af dyb vejrtrækning. Ånde ud for to gange, så længe du indånder. Tage mange lange vejrtrækninger, indtil du føler helt afslappede.

• Træk vejret dybt og gentage følgende formel til dig selv i dit sind — den første halvdel af hver sætning (del før den "/") som du indånder, den anden halvdel (del efter den "/") som du udånder: begynder med din højre arm. Min højre arm er at få / halte og tunge (seks til otte gange). Min højre arm er at få / tungere og tungere (seks til otte gange). Min højre arm / er helt tunge (seks til otte gange). Jeg føler / rolig ekstremt (én gang). Praktisere denne patten to til tre gange om dagen i tre dage.

• For de næste 21 dage, øve denne rutine, skiftevis afløsning højre arm med venstre arm, højre ben og venstre ben.

• For de næste 21 dage, bruge den næste formel med din vejrtrækning. Fortsætte med at skifte dele af kroppen med din praksis og husk at gøre dine varme op vejrtrækning hver gang. Min højre arm bliver / limp og varme (seks til otte gange). Min højre arm er at få / varmere og varmere (seks til otte gange). Min højre arm / er helt varm (seks til otte gange). Jeg føler / rolig ekstremt (én gang).

• For de næste to uger, bruge følgende formel to til tre gange om dagen, at huske at varme op med din vejrtrækning hver gang. Mine arme og ben er at få / halte og tunge og varme (én til to gange). Mine arme og ben er at få / tungere og varmere (én til to gange). Mine arme og ben er / helt tunge og varme (én til to gange). Jeg føler / rolig ekstremt (en til to gange). Mit bryst føles / varm og behagelig (seks til otte gange). Mit hjerteslag er / rolig og stabil (seks til otte gange). Jeg føler / rolig ekstremt (seks til otte gange).

• For de følgende to uger, øve den næste rutinemæssige to til tre gange om dagen. Mine arme og ben er at få / halte og tunge og varme (én til to gange). Mine arme og ben er at få / tungere og varmere (én til to gange). Mine arme og ben er / helt tunge og varme (én til to gange). Mit hjerteslag er / rolig og stabil (én til to gange). Jeg føler / rolig ekstremt (en til to gange). Min vejrtrækning er / rolig ekstremt (seks til otte gange). Jeg føler / rolig ekstremt (én gang).

• For de næste to uger, praksis følgende rutine at hjælpe berolige midten af din krop. Mine arme og ben er at få / halte og tunge og varme (én til to gange). Mine arme og ben er at få / tungere og varmere (én til to gange). Mine arme og ben er / helt tunge og varme (én til to gange). Mit hjerteslag er / rolig og stabil (én til to gange). Jeg føler / rolig ekstremt (en til to gange). Min vejrtrækning er / rolig ekstremt (en til to gange). Jeg føler / rolig ekstremt (en til to gange). Min mave er at få / blød og varm (seks til otte gange). Jeg føler / rolig ekstremt (én gang).

• Denne næste rutine vil tilføje en følelse af kølighed til dit liv. Praksis for to uger. Mine arme og ben er at få / halte og tunge og varme (én til to gange) mine arme og ben er at få / tungere og varmere (én til to gange). Mine arme og ben er / helt tunge og varme (en tå to gange). Mit hjerteslag er / rolig og stabil (én til to gange). Jeg føler / rolig ekstremt (en til to gange). Min vejrtrækning er / rolig ekstremt (en til to gange). Jeg føler / rolig ekstremt (en til to gange). Min mave er at få / blød og varm (én til to gange). Jeg føler / rolig ekstremt (en til to gange). Min pande / cool (seks til otte gange). Jeg føler / rolig ekstremt (én gang).

• Du er nu færdig med din uddannelse af seks faser. Dette er din sidste formel, som bør praktiseres mindst en gang om dagen. Mine arme og ben er / tunge og varme (én til to gange). Mit hjerteslag og vejrtrækning er / rolig og stabil (én til to gange). Min mave er / blød og varm (én til to gange). Min pande / cool (én til to gange). Jeg føler / rolig ekstremt (en til to gange).

Tips & advarsler

  • Du kan praksis autogenics enhver tid af dagen, men nogle mennesker foretrækker at gøre det rigtige før de falder i søvn.
  • Hvis du falder i søvn i en session, skal du gentage rutine i din næste praksis.
  • Når du er færdig med en session, få langsomt fra din afslappet position.
  • Undgå at spise, ryge eller drikke før din praksis.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com