Sådan held køber briller Online

04/08/2012 by admin

Sådan held køber briller Online

Køb af briller på internettet er aldrig blevet populære. Jeg tror det er sandt, fordider er køber misforståelser om Onlinebestilling af briller. Nogle mener at kvaliteten af online briller er lav, montering af glas er umuligt online, og at montering er altid en nødvendig procedure, "ansigt til ansigt" - men jeg ikke har fundet disse bekymringer til at være sandt. En god monokel websted vil føre dig gennem processen med korrekt måling, således at dine nye briller vil passe fint, når du får dem - og jeg kan ikke se nogen kvalitetsforskel. Men, bestilling online briller kan være lidt tricky, og nogle hjemmesider gør det nemmere end andre. Men hvis du kan slippe forbi indeværende hurdle, enorme besparelser kan være realiseret - ofte så meget som 80% eller mere, afhængigt af din sædvanlige leverandør. Give det en chance - risikoen er minimal, og den potentielle belønning stor!

Instruktioner

• Ja, du skal bruge en monokel recept til at bestille dine nye briller - det er din ret til at modtage en kopi af din recept, når du har en øjenundersøgelse. Men du vil ikke være at sende det ud overalt - i stedet vil du nødt til at overføre info fra din recept til bestillingsformularen. Og afhængigt af hvilken type af briller du får, vil du nødt til at gøre en smule af simple matematiske til disse tal at sikre du får de rette linser. Desværre, oplysninger om en monokel recept kan være skrevet i en række forskellige måder, og det tilføjer til forvirringen for bestilling online. Men online monokel sælgere gør et godt stykke arbejde af fører dig gennem denne forvirring og hjælpende du forstår processen - og jeg vil prøve at introducere dig til de termer og forkortelser, du vil behandle i denne proces.

• Alle monokel recepter vil indeholde skrevet værdier for "Dist" (din nødvendige afstand korrektion), og "Tilføj" (din nødvendig læsning korrektion). Disse vil normalt blive noteret for hvert øje (R og L) med et + eller - nummer. Disse er naturligvis dine vigtigste recept numre.

• Du vil også se på din recept vilkår, "Cyl" og "Akse". Hvis der er skrevet numre i de tomme felter, betyder det, du har en bygningsfejl, uregelmæssighed i form af øjet, som figuren en forårsager i det viste billede. Hvis du skal derimod "sph" skrevet i disse tomme felter, betyder det blot at du ikke har en bygningsfejl, og at ingen korrektion er nødvendigt.

• Forhåbentlig din recept vil indeholde en skriftlig antallet for "PD" (pupil afstand). Det bruges til at placere den optiske midten af linsen, så du vil være i stand til nemt at se igennem linsen, og at centrere korrektion foran Eleven i øjet i briller. Denne måling er vigtigt at den korrekte pasform af dine briller, og placere brillerne korrekt på dit ansigt. Dog er det ofte ikke inkluderet på en monokel recept, enten fordi det gør alternative køb af briller vanskeligt, eller, som mit øje doc forklarer det til mig, denne måling gøres bedre ved tech gør personlig indretning end de mere "upræcis" foranstaltning gjort i løbet af en øjenundersøgelse. Med al respekt til min doc magert jeg mod den tidligere rationelle. Hvis det ikke er på din recept, med alle midler, kalder lægens kontor og anmode om PD.

• Din recept kan indeholde en skriftlig værdi for "BCVA" (bedste korrigerede synsstyrke). Selvom du ikke skal bruge denne værdi i bestilling af dine briller, det er en interessant bit af oplysninger, ikke desto mindre - det væsentlige, er det en angivelse af graden af samlede korrektion, der gøres af dine nye briller. For eksempel, hvis din BCVA er 20/20, vil så dine nye briller rette din vision til normal. Hvis din BCVA ikke er 20/20, betyder det, at dine nye briller vil forbedre, men ikke perfekt, din vision.

• Jeg vil foreslå dig besøge webstedet, detailhandler Reviews.com monokel (se link under ressourcer) for en meget objektiv analyse af nogle af de bedste steder på internettet hvor du kan få briller. De har også links til hvert sted de gennemgå, og Kundeanmeldelser af disse websteder. Personligt, jeg har brugt Zenni Optical (i Californien) til at købe flere par briller, og har været mere end tilfreds med resultaterne - kvalitet og håndværk var nemt så høj som nogen af mine seneste lokale briller.

Tips & advarsler

  • Kontroller, at du forstår instruktionerne bestilling af hjemmeside du bruger - og hvis du har spørgsmål, tøv ikke med at ringe eller maile dem om en afklaring.
  • Hvis du er utryg ved bestilling metode, og du anmode om at du fax din recept, og lad dem udfylde din ordreseddel, være forberedt på et nej svar - er grunden til hvorfor deres priser er så lave, at de ikke investerer den tid det ville tage for at arbejde fra recepten.
  • Forsøg ikke at bestille briller hvis du ikke har en monokel recept - det er umuligt at simpelthen gætte på recepten korrekt - ikke engang prøve.
  • Bestille briller online er ikke for alle - det kan være en forvirrende proces, og nogle købere er kun komfortable med den personlige service af en lokal facilitet.
  • Hvis du har en særlig kompleks recept, vil du sandsynligvis gøre klogt i at undgå en udbyder af online - og i virkeligheden, de kan godt tyde på, at du ser andre steder - online udbydere specialiserer sig i sædvanlige, og det er hvad de gør bedst.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com